Resultaten laden ...

De Arend 3

150 m2 winkelruimte te huur in Kampen

Kenmerken

Huurprijs € 228 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Het Onderdijks

Bedrijfsruimte per direct beschikbaar

De winkelunit bevindt zich in het gloednieuwe gedeelte van Winkelcentrum Stationskwartier. Deze bedrijfsruimte is 150 m2 groot en de huur bedraagt € 228,- per m2 per jaar.

Winkelcentrum

Het reeds aanwezige winkelaanbod van fase 1 met een Albert Heijn en een Kruidvat is het belangrijkste winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen in de gemeente Kampen. Daarnaast gaan zich hier ook andere winkels vestigen of hebben deze zich hier al gevestigd. Zo vindt de bezoeker hier ook een Aldi, Hema, Primera en een Gall & Gall. Bovendien kenmerkt winkelcentrum Stationskwartier zich door een uitstekende bereikbaarheid per auto, fiets en openbaar vervoer. Voor de deur is ruime parkeergelegenheid.

Locatie

De Overijsselse stad Kampen is gelegen ten westen van Zwolle met een directe verbinding met de N50 en NS-station Kampen Zuid. Kampen is een populaire en drukbezochte stad en tevens een stad met veel inwoners. Het inwonersaantal is de afgelopen decennia toegenomen tot circa 37.000 inwoners in het directe marktgebied. Hiervan wonen er 27.410 inwoners in het directe marktgebied (bron: CBS, 2021). In de komende jaren groeit het aantal inwoners in de directe omgeving met circa 6.550 inwoners (bron: Gemeente Kampen, 2022). Het centraal gelegen en uitstekend ontsloten winkelcentrum Stationskwartier zal dan ook voor deze inwoners het belangrijkste winkelgebied worden.

In het kort

Ruimte helemaal zelf in te richten
Makkelijk bereikbaar
Ruime parkeergelegenheid
Oppervlakte van 150 m2

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan