Resultaten laden ...

Drenthelaan 6

111 m2 winkelruimte te huur in Heemstede

Kenmerken

Huurprijs € 175 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Provincienbuurt

Om de hoek van de populaire winkelstraat (Raadhuisstraat) van Heemstede ligt deze winkelruimte. De ruimte betreft 111m² VVO en een open indeling. Deze is zeer toegankelijk. Ideaal gelegen op de begane grond met een eigen entree en daarnaast ruim vijf meter frontbreedte. De ruimte heeft de moderne uitstraling van een recentelijk opgeleverd nieuwbouwproject en kan voor allerlei doeleinden ingericht worden.

Locatie
Het centrum van Heemstede is een voetgangersvriendelijke winkelstraat met een uitgebreid scala aan (exclusieve) speciaalzaken en verswinkels. Heemstede ligt op 10 minuten rijden van Haarlem en Hoofddorp en is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor automobilisten is betaalde en vrije parkeergelegenheid ruim aanwezig.

Voorbehouden
Goedkeuring en gunning van eigenaar/ verhuurder. Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.