Resultaten laden ...

Geldropseweg 75 -77

590 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 40.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Irisbuurt

Locatie
De commerciële ruimte is gelegen aan één van de invalswegen naar het centrum van Eindhoven. De Geldropseweg kenmerkt zich door een afwisselend aanbod waarbij de detailhandel prominent aanwezig is. In de directe omgeving zijn onder andere een Jumbo supermarkt en vakspeciaalzaken zoals Audio TV Centrum en Nikko Sports gevestigd. Vanwege de ligging nabij de randweg van Eindhoven, is de bereikbaarheid goed te noemen, waarbij de Geldropseweg recent opnieuw is ingericht en daardoor beter bijdraagt aan een verblijfsgebied om te wonen, werken en winkelen.

Object
De voor verhuur beschikbaar komende commerciële ruimte beschikt in totaal over circa 590 m² commerciële ruimte en is voor verschillende doeleinden geschikt. De entree is gericht aan de Geldropseweg.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco verhuurd en in huidige staat opgeleverd, derhalve niet leeg opgeleverd, maar wel voorzien van een sanitaire ruimte (toilet en pantryruimte), c.v.-installatie, meterkast met nutsvoorzieningen en een diversiteit aan wand-, vloer- en plafondafwerking.

Parkeren
Voor de Geldropseweg geldt betaald parkeren, in de directe omgeving zijn diverse openbare parkeervoorzieningen.

Aanvaarding
Per direct voor bepaalde duur, naar verwachting tot einde eerste kwartaal 2025.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan