Resultaten laden ...

Gierstraat 83

84 m2 winkelruimte te huur in Haarlem

Kenmerken

Huurprijs € 1.950 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Zeer charmant en karakteristiek stadspandje met winkel- en bovenliggende verblijfsruimte.

Gelegen in hartje centrum, in de kleurrijke en levendige Gierstraat met bijzondere ondernemers en horeca en direct naast "de Vijfhoek”, de gezelligste stadsbuurt van Haarlem, biedt dit klassieke stadspandje veel mogelijkheden!

De Gierstraat geldt als een van de populaire winkelstraten van Haarlem en is onderdeel van de '7 Gouden straatjes'. Ooit heeft er zelfs een tram doorheen gereden, iets wat nu niet meer denkbaar is in Haarlem.

De Gierstraat ligt zeer gunstig ten opzichte van de Grote Markt, de Grote Houtstraat, openbaar vervoer en de parkeergarages “de Appelaar”, "Houtplein" en “de Raaks”. Alle hotspots bevinden zich om de hoek; winkels, ateliers, eetcafés en restaurants, maar ook uitgaansgelegenheden en musea zoals Het Teylers, de Toneelschuur, de Stadsschouwburg en de Philharmonie bevinden zich op loopafstand.

Het karakteristieke en zeer charmante pandje is de afgelopen tijd gebruikt als sieradenwinkel en -atelier op de begane grond (28M2) en gerenoveerde woning erboven (2 etages van 28M2) en is nu klaar voor een volgende ‘bewoner’.

Indeling:
- Entree, begane grond (28M2) met nieuw toilet / wasbak, nieuwe meterkast, nieuwe wanden, geïsoleerde vloer en berging;
- Trap naar eerste verdieping, 28M2 met open keuken, nieuwe gas- en waterleidingen, dubbele ramen aan de voorzijde.
- Open trap naar tweede verdieping, 28M2 zolderetage met schuine wanden, kleine badruimte met nieuwe douche en toilet, groot kiepraam.

Overige informatie:
- Het pand heeft geen Cv-installatie maar is gemakkelijk te verwarmen middels elektrische radiatoren
- Begane grond heeft winkelfunctie, etages hebben woonfunctie
- Recent geïsoleerd en gerenoveerd
- Nutsvoorzieningen komen op naam van huurder;
- Overname Kitchenette 1e etage bespreekbaar;
- Het betreft een huurovereenkomst voor bedrijfsruimte voor 5 jaar + 5 optiejaren.

Opleveringsniveau
- Nieuwe Electra en waterleidingen
- Nieuw sanitair
- Isolatie wanden en plafonds

Huurcondities

Huurprijs: € 1.950,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 5 jaar

Servicekosten: NVT

Aanvaarding: in overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan