Resultaten laden ...

Gouweplein 2

315 m2 winkelruimte te huur in Waddinxveen

Kenmerken

Huurprijs € 225 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend

Het betreft hier een kantoor/winkelpand met een totaal oppervlakte van circa 315 m² BVO gelegen in het winkelcentrum Gouweplein alsmede 3 bijbehorende parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Het winkelcentrum ligt in het hart van Waddinxveen en is gelegen op een A1 locatie.

In de omgeving zijn diverse winkel-/horecaconcepten gevestigd, zoals Kippie Waddinxveen, Albert Heijn, Nelson Schoenen, Greenfield Fashion Woman, HEMA en Kruidvat.

Bereikbaarheid:
Winkelcentrum Gouweplein heeft een goede bereikbaarheid, zowel met de auto (A12, N207 en N454) als met het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich op 350 meter afstand en het treinstation op 450 meter van het winkelcentrum.

Het winkelcentrum beschikt over 900 overdekte parkeerplaatsen waar de eerste twee uur gratis geparkeerd kan worden.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse winkeldoeleinden of publieksgerichte dienstverlening.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 315 m² BVO.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt verhuurd in huidige staat, inclusief inbouwpakket, zogenoemd turn-key.
Het opleveringsniveau bestaat alsdan onder andere uit:
- entree ruimte;
- rolluik;
- systeemplafond inclusief ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- vloerbedekking;
- scheidingswanden;
- dames/heren toilet;
- kabelgoten;
- cv-installatie met radiatoren;
- airco-units;
- pantry.

Huurconditie:
Casco, het huidige opleveringsniveau wordt door huurder om niet overgenomen. Vervanging dan wel onderhoud van het inbouwpakket dan wel installaties is volledig voor rekening huurder.

Huurprijs:
Huurprijs op aanvraag, te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan