Resultaten laden ...

Groenstraat 161

50 m2 winkelruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Broekhoven

Nieuw te huur per direct in overleg winkelruimte van ca. 50m² Groenstraat 161 te Tilburg.

Algemeen:
De winkel maakt deel uit van een kleinschalig complex met 5 woningen en 2 winkels. De winkel is gelegen op de begane grond aan de Groenstraat 161 op hoek met het Transvaalplein, naast de bekende kapsalon Ken en Jerry’s. Het stadscentrum ligt op 10 minuten lopen en de ontsluiting naar de Ringbaan Zuid is op korte afstand gelegen. Letterlijk ernaast ligt een Aldi met groot en gratis parkeerterrein.

Indeling:
Via de eigen voordeur betreedt men de winkelruimte. De gehele winkelruimte is meteen in z’n geheel zichtbaar. De winkelruimte is voorzien van een moderne zwarte tegelvloer en de wanden zijn deels wit gestukt, deels voorzien van glasvezel behang. In het plafond zijn verschillende armaturen en spots opgenomen. De gehele ruimte is vrij in te delen en vanwege de grote raampartijen aan de voorzijde lekker licht. In oktober 2017 zijn de huidige twee grote ramen vervangen door 2 kunststof kozijnen met dubbele beglazing die groter zijn dan voorheen en daardoor voor nog meer licht zorgen. De oppervlakte van de ruimte is ca. 40 m².
Vanuit de centrale ruimte zijn een inbouwkast (ca. 1 m²) die aan de voorzijde is gelegen en een aparte opslag of kantoorruimte die aan de achterzijde is gelegen bereikbaar. De kantoor/opslagruimte heeft een oppervlakte van ca. 6m².
Aan de achterzijde bevindt zich eveneens de toegangsdeur tot de gedeelde gang. Vanuit deze gang zijn de eigen toiletruimte en de gedeelde kitchenette annex opslagruimte en meterkastruimte beschikbaar.
Het op de plattegrond gearceerde deel betreft de beschikbare ruimte.

Bijzonderheden:
- moderne zwarte tegelvloer;
- elektrisch rolluik voor de toegangsdeur;
- 2 grote nieuwe kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
- het pand is onlangs geheel geschilderd;
- de winkelruimte is voorzien van een airco-installatie.
- Huurprijs: € 640,- kaal plus € 130,- voorschot servicekosten, tezamen dus € 770,- excl. 21% btw.
- Aanvaarding: 1 februari 2018 of eerder in overleg
- minimale huurperiode 1 jaar;
- jaarlijkse indexering o.b.v. CPI