Resultaten laden ...

Grotestraat 51

388 m2 winkelruimte te huur in Goor

Kenmerken

Huurprijs € 18.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum-Goor

ALGEMEEN
Het betreft een instapklare commerciële ruimte in het centrum van Goor. Het centrum van Goor is een bedrijvig gebied met een goede mix van landelijke winkelketens, lokale ondernemers en zakelijke dienstverleners. Het onderhavige object is gesitueerd op de hoek Grotestraat – Herman Heijermanstraat en heeft derhalve een hoge attractieve waarde.

De commerciële ruimte heeft een oppervlakte van ca. 154 m² en tevens een kelder ter grootte van ca. 40 m².

De voorzijde van het object heeft een moderne en eigentijdse uitstraling. Het object is uitstekend beveiligd, d.w.z. dat de toegangsdeur is voorzien van een inbraakwerend elektrisch rolluik en er een goed functionerend alarm systeem aanwezig is. Het afwerkingsniveau van de commerciële ruimte is uitstekend. De commerciële ruimte is voorzien van een hoogwaardig inbouwpakket en dito inrichting.

De commerciële ruimte omvat aan de voorzijde twee ruimtes, welke ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken/pantry, toilet en een separate vergaderruimte. Tevens is aan de achterzijde een parkeerterrein gesitueerd. Tot het gehuurde behoren twee parkeerplaatsen.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het object is uitstekend ondanks haar ligging in het kernwinkelgebied van Goor. Per auto is object goed bereikbaar evenals het openbaar vervoer. Het treinstation van Goor is gesitueerd op ca. 5 minuten loopafstand.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 194 m² en is als volgt onderverdeeld:

Commerciële ruimte: ca. 154 m²
Kelder: ca. 40 m²
Frontbreedte: ca. 10,6 meter

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
Aan de voorzijde van de commerciële ruimte kan gratis geparkeerd worden. Er is in de directe omgeving ruim voldoende parkeergelegenheid. Aan de achterzijde is een parkeerterrein gesitueerd, tot het gehuurde behoren twee parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Goor“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Centrum“ d.w.z. detailhandel, webwinkels, dienstverlenden bedrijven en horeca categorie 1.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in een turn-key staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Moderne winkelpui;
• Inbraakwerend elektrisch rolluik;
• Alarm-installatie;
• Deels vloerbedekking en deels een PVC vloer;
• Systeemplafonds met energiezuinige verlichting;
• Heteluchtverwarming;
• Pantry;
• Sanitaire voorziening;
• Glasvezelbekabeling.

HUURPRIJS
€ 18.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2023.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan