Resultaten laden ...

Haarlemmerplein 2

309 m2 winkelruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 115.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Haarlemmerbuurt

Type: bedrijfsruimte/ winkel / additionele horeca
Oppervlakte: 309 v. v. o. m²
Verdieping: kelder en begane grond
Huurprijs: € 9.583,33 per maand excl. BTW (€ 115.000,- per jaar excl. BTW), peildatum 1 oktober 2023

IN ONTWIKKELING Een prachtig gesitueerd en markant hoekpand met grote etalage gelegen aan het Haarlemmerplein. Na de herinrichting in 2013 heeft het plein een ware transformatie ondergaan. Het is een levendig plein waar een verscheidenheid aan mensen samenkomt. Amsterdammers die hun dagelijkse boodschappen doen mengen moeiteloos tussen het winkelend publiek en de dagjesmensen die naar het Westerpark struinen. Het is ook een doorgaande route voor de nieuwe bewoners van de Houthavens richting de binnenstad. De Haarlemmerdijk kenmerkt zich, in tegenstelling tot de grote winkelstraten in het centrum, door een leuke diversiteit aan (kleine) authentieke ondernemers. Dit staat garant voor een gezellig dagje winkelen en lekker proeven. Aan de overkant van het plein, in de Haarlemmerpoort, is onlangs een horecagelegenheid met terras aan het water gerealiseerd. Wij zijn ervan overtuigd dat met een passende invulling voor deze bijzondere hoek aan het Haarlemmerplein het één van de meeste bruisende plekken in Amsterdam wordt.

Er is sprake van een actieve ondernemers BIZ en ook de mogelijkheden voor een eigenaren BIZ wordt onderzocht. Dit zorgt voor een kwalitatief goed onderhouden winkelstraat met enthousiaste ondernemers en eigenaren die er samen de leukste winkelstraat van Amsterdam van willen maken.

Leuk weetje:
In 2011 is de Haarlemmerdijk, samen met de Haarlemmerstraat uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland door bezoekers van de website NLstreets. De mix van dagelijkse voorzieningen, lifestyle en speciaalzaken maakt het een aantrekkelijke winkelstraat.

BEREIKBAARHEID
Auto: Het object is goed bereikbaar met de auto via de A10, afslag S100 of S103.
Parkeren: Op de openbare weg (parkeermeter) of in de (betaalde) parkeergarage Willemspoort, onder het plein.
Openbaar vervoer: Met het openbaar vervoer is de ruimte uitstekend te bereiken, Tramlijn 3 stopt om de hoek op de Marnixstraat eveneens als een aantal bussen.

OPLEVERING
Vanaf oktober 2024.
Beschikbaar per: Casco – Q3

OPLEVERINGSVIVEAU
CASCO plus oplevering. In overleg.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.

Afwijkende huurtermijnen in overleg.

HUUROPZEGTERMIJN
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een waarborgsom of een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
N. o. t. k.

* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan