Resultaten laden ...

Haspelsestraat 0 ong

106 m2 winkelruimte te koop in Sittard

Kenmerken

Prijs € 199.500 v.o.n.
Perceeloppervlakte 368 m²
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Sittard-Centrum

OBJECT
Ca. 106 m² commerciële ruimte welke een breed scala aan mogelijkheden biedt voor retailers en horeca of kantoor concepten.

DE FRONTIER / LIGNE / ONTMOETINGSPLEK
De Frontier is een nieuwbouwproject in het nieuwe bruisende gedeelte van Sittard. De Frontier komt naast Ligne, dé nieuwe ontmoetingsplek van Sittard, gelegen aan de rand van het oude centrum. In Ligne liggen een bibliotheek, state-of-art filmhuis, museum, hogeschool, (zorg)woningen, appartementen, winkels, kapsalon, fitness en meerdere horecagelegenheden. Al deze 'bewoners' delen de functies van Ligne, zo gebruikt de hogeschool overdag de filmzalen van het filmhuis als collegezaal en zijn de bibliotheek van Zuyd en bibliotheek De Domijnen volledig tot één bibliotheek geïntegreerd. Daar waar mogelijk werken ze ook inhoudelijk samen. Ligne brengt dagelijks 6.000 studenten en medewerkers samen en trekt ruim 150.000 bezoekers per jaar naar het centrum van Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Op grond van de planvoorschriften zijn de volgende bestemmingen toegestaan: kantoren, detailhandel, consument verzorgende dienstverlening en o.a. (dag) horeca. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerende bestemmingsplan.

OPLEVERNIVEAU ALGEMEEN
- Casco;
- Wateraansluiting;
- Electra-aansluiting;
- Afbouwpakket in overleg te bepalen tegen n.o.t.k. voorwaarden;

BEREIKBAARHEID
Centrum Sittard kenmerkt zich door een uitstekende en goed bereikbare ligging aan de N276/N294 op korte afstand (ca. 4 km) van de A2 Eindhoven-Maastricht. Er is hier de afgelopen jaren een Bedrijvenstad ontwikkeld met zowel sportactiviteiten rondom het stadion van Fortuna Sittard (Fitland, Tom Dumoulin fietspark) als moderne bedrijvenparken in het groen (bijvoorbeeld Sabic en Zo Wonen) met oog voor kwaliteit op een strategisch markante plek. Internationale luchthaven Maastricht-Aachen Airport bevindt zich op slechts 15 minuten afstand. NS-station Sittard is op loopafstand te bereiken.

PARKEERVOORZIENING
Er is ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheid in de nabijgelegen parkeergarages van Ligne Sittard en Q-Park.

OVERIGE INFORMATIE
De koopprijs is excl. btw. Het kadastrale perceel zal naderhand worden opgesplitst in diverse appartementsdelen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.