Resultaten laden ...

Heistraat 6

425 m2 winkelruimte te huur in Son en Breugel

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Son

Het te huur aangeboden object betreft een winkelruimte gelegen aan het de Heistraat 6 te Son.

De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 425 m² op de begane grond en ca. 80 m² kelderruimte en een frontbreedte van maar liefst ca 25 m¹.

Het object is centraal gelegen op een uitstekende en zeer herkenbare locatie pal in het gezellige centrum van Son. Zowel de landelijke retailer als de lokale ondernemer zijn gevestigd in de directe nabijheid, waaronder onder andere Hema, Etos, Albert Heijn, bakkerij Godfried de Vocht.

Voorheen was in het gebouw waar de betreffende ruimte deel van uitmaakt de Rabobank gevestigd. De ruimte is recent geheel gerenoveerd waarbij alles grondig is vernieuwd waaronder nieuwe pui, electra, airco / CV installatie, toiletgroep, pantry. Kortom een absoluut instapklare winkelruimte!

VOORZIENINGEN:
Het object zal worden verhuurd en opgeleverd inclusief o.a. de navolgende voorzieningen:

- huidige wand-, vloer- en plafondafwerking,
- meterkast met aansluitingen gas/water/elektra,
- pantry/toilet,
- CV installatie,
-Airco installatie

SERVICEKOSTEN EN SERVICES:
Het object beschikt over een eigen aansluiting voor gas, water en elektra. De kosten hiervan zijn rechtstreeks door huurder te voldoen.

De winkelruimte beschikt over energielabel A.

Een horeca invulling is niet gewenst.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Gezien de centrale ligging in het centrum is de winkelruimte uitstekend bereikbaar per auto, openbaar vervoer en te voet.
Bevoorrading vindt plaats aan de voorzijde middels een separate toegang.

PARKEREN:
In de directe omgeving is sprake van meer dan ruim voldoende openbare parkeergelegenheid. Direct achter de winkelruimte ligt een parkeerterrein, voor de winkelruimte zijn diverse parkeervoorzieningen en een groot parkeerterrein op het 17 Septemberplein is gelegen op loopafstand.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg.