Resultaten laden ...

Heuvel 5

120 m2 winkelruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 2.000 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum Zuid

Ben je op zoek naar een unieke winkelruimte in het hart van Oss, waar een mix van landelijke en lokale formules zorgen voor een levendige en gevarieerde winkelbeleving? Dan is deze casco winkelruimte aan de Heuvel 5 misschien wel precies wat jij zoekt!

Kenmerken:

+ A1-locatie: Gelegen in het bruisende centrum van Oss, De Heuvel.
+ Oppervlakte: 122 m2 op de begane grond. In te delen in v.v.o. en aan de achterzijde van het pand kan een opslag/kantoor gerealiseerd worden. Eveneens is aan de achterzijde een toilet gesitueerd.
+ Variëteit aan formules: De omgeving is bekend om zijn diverse mix van landelijke en lokale formules, waaronder Shoeby, ICI Paris XL, Vodafone, Rituals, Kruidvat en Moodish.
+ Parkeren op een van de parkeerterreinen rondom het centrum.
+ Gas, water, licht dient op eigen naam te worden gezet.
+ Bestemmingsplan Centrum - Kernwinkelgebied; detailhandel, horeca t/m categorie 4, publiekgerichte dienstverlening. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.
+ De art impressions geven mooi weer hoe de ruimte eruit kan zien.

Casco verhuurd:

Dit winkelpand wordt casco verhuurd, wat betekent dat je volledige vrijheid hebt (in overleg met verhuurder) bij het inrichten van jouw winkel. De ruimte wordt opgeleverd met een kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Laat jouw creativiteit de vrije loop en creëer de perfecte winkelomgeving die aansluit bij jouw merk en visie. Ideeën? We gaan graag met je in gesprek.

Interesse?

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om jouw droomwinkel te realiseren in het levendige centrum van Oss. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een bezichtiging te plannen.

Aanvaarding:
In overleg.