Resultaten laden ...

Hoofdstraat 146

225 m2 winkelruimte te koop in Apeldoorn

Kenmerken

Prijs € 1.195.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad

Object/ligging
Op een uitstekende locatie in het centrum van Apeldoorn vindt u deze karakteristieke winkels en herenhuizen.

Het pand is gevestigd aan de Hoofdstraat 146-148 te Apeldoorn. Vroeger was hier de bekende bakkerij Vonk gevestigd. In de geveltegels aan de voorzijde van het pand is dit nog terug te zien. In de directe omgeving bevinden zich voornamelijk winkels en horecagelegenheden met woningen op de verdiepingen. Het pand is omstreeks 1900 gebouwd en heeft in de loop der tijd diverse verbouwingen ondergaan. De onderhavige locatie heeft een goede herontwikkelingspotentie.

De onroerende zaak bestaat uit 2 winkelruimtes op de begane grond (nr. 146 en 148) en 3 grote bovenhuizen op de verdiepingen en nog enkele secundaire ruimtes voor opslag e.d. Aan de zijde van de Hoofdstraat zijn 2 deuren ter ontsluiting van het trappenhuis van de beide etages. 

Aan de achterzijde ligt op de 1e en 2e etage een achterhuis (nr. 148C). Deze heeft een entree in de steeg links van het complex met trap naar de etages. In de achtergelegen tuin is tevens nog een bijgebouw aanwezig welke in slechte staat van onderhoud is. Deze is momenteel gedeeltelijk in gebruik bij de huurder van het naastgelegen pand als opslagruimte en als opslagruimte voor één van de woningen (146b).

Ontwikkelingspotentie
De locatie heeft goede ontwikkelingspotentie. Met name de bovenverdieping alsmede het achtergelegen terrein leent zich uitstekend voor het realiseren van woningen. Hiervoor is nog geen omgevingsvergunning aanwezig.

Indeling:
Nr. 146             : entree, verkoopruimte welke halverwege is dichtgezet, magazijn met pantry en sanitair aan de achterzijde.
Nr. 148             : Entree, verkoopruimte met pantry en sanitair aan de achterzijde.
Nr. 146 B      : Entree vanaf straatniveau aan de Hoofdstraat. Trap naar de etage. Woonkamer aan de voorzijde, ruime woonkeuken met sanitair aan de achterzijde. Via de trap is de etage bereikbaar. Op de etage zijn 4 slaapkamers en een ruime badkamer.
Nr. 148 B          : Entree vanaf straatniveau aan de Hoofdstraat. Trap naar de etage. Woonkamer aan de voorzijde, keuken met sanitair aan de achterzijde. Via de trap is de etage bereikbaar, op de etage bevinden zich 3 slaapkamers.
Nr. 148 C         : Entree via de steeg. Trap naar de etage en een trap naar de kelder. Op de 1e etages bevind zich aan de achterzijde een woonkamer met keuken. Via de overloop is de badkamer met separate toiletruimte bereikbaar. Op de 2e etages zijn 3 slaapkamers aanwezig.
Bijgebouw       : In de tuin staat een bijgebouw in 2 lagen.
Terrein             : Aan de voorzijde is er een steeg welke toegang geeft tot het achter terrein. Hier is onder andere de opgang van de woning op nr. 148 C alsmede de toegang tot het bijgebouw. Verder is er een tuin aanwezig met carport en met de mogelijkheid voor het parkeren van 3 auto's.
 
Kadastrale informatie
Gemeente Apeldoorn
Sectie AA
Nummers 1872 groot 83 m²
Nummer 2093 groot 705 m²

Opleveringsniveau
Het onroerend goed wordt opgeleverd ‘As is, where is’ en is (grotendeels) in verhuurde staat.  
De panden zijn voorzien van meerdere C.V. ketels, verwarming middels radiatoren en verder zijn de eenheden voorzien van de gebruikelijke G/W/L en data aansluitingen. Het algemene opleveringsniveau is over het algemeen sober en eenvoudig.
 
Het object is traditioneel gebouwd met gemetselde gevels en houten vloeren. De houten kap is met pannen gedekt. Het geheel is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en deels voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.
 
Parkeergelegenheid
Parkeergelegenheid op eigen terrein aan de achterzijde.

Koopprijs
€ 1.195.000,- kosten koper
 
Omzetbelasting
Niet van toepassing. Er wordt niet geopteerd met een BTW-belaste levering.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan