Resultaten laden ...

Hoogbrugstraat 2

240 m2 winkelruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Huurprijs € 1.550 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Wyck

Prima gelegen in het trendy Wyck, op de hoek van de Hoogbrugstraat en de Lage Barakken, is deze bedrijfsruimte met mogelijkheid tot bovenwoning. Dankzij de hoekligging en de grote raampartijen heeft dit pand een aanzienlijke attentiewaarde; een absolute meerwaarde voor ieder bedrijf!

De begane grond biedt ca. 60 m² casco winkel- of kantoorruimte met opslagruimte en toilet. Tevens is hier de toegang naar het souterrain (ca. 50 m²).
De eerste etage (ca. 60 m²) kan eveneens uitstekend dienst doen als bedrijfsruimte, maar kan met een kleine aanpassing ook een prima woonruimte zijn. Deze etage beschikt reeds over douche en toilet en biedt voldoende ruimte tot het plaatsen van een keuken. Zodoende bestaat hier de keuze uit of 120 m² kantoor-/bedrijfsruimte, of kan dit (behoudens toestemming gemeente) een prima combinatie van werken en wonen vormen.

LIGGING
Het geliefde Wyck, waar trendy en monumentaal uitstekend samengaan, ligt via de eeuwenoude Sint Servaasbrug op wandelafstand van de historische binnenstad van Maastricht. Wyck biedt een heerlijke melange van authentieke winkeltjes, kunstgalerijen en horeca. De bereikbaarheid is optimaal; zowel met eigen als met het openbaar vervoer. Het NS- en busstation zijn letterlijk om de hoek gelegen.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur (Hoogbrugplein) en in de directe nabijheid van het pand (openbaar, betaald en de Q-Parkgarage op loopafstand). Daarbij bestaat de mogelijkheid tot huur van aanvullende parkeerplaatsen in een privé-parking tegenover het pand.

BESTEMMING:
Centrum (art.4): nieuwvestiging van o.a. detailhandel, dienstverlening en kantoren met baliefunctie is op de begane grond toegestaan en op de etage is nieuwvestiging via afwijking mogelijk. Huurders dienen hun beoogde gebruik zelf te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan en zijn zelf verantwoordelijk voor de vereiste gebruiksvergunningen.

HUURPRIJS
€ 1.550,- per maand, exclusief BTW en voorschot voor gebruik van energie en water (€ 295,- per maand).

BEZICHTIGING
Op afspraak mogelijk.

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Ten aanzien van de juistheid ervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.