Resultaten laden ...

Hoogstraat 35

465 m2 winkelruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs € 13.335 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Voorhout

Omschrijving
Mooie winkelruimte met attentiewaarde in Berlage stijl te huur van in totaal circa 465 m² BVO, gelegen op A1-locatie in Den Haag in het Hofkwartier. De winkelruimte bevindt zich tussen diverse lokale- en landelijke detaillisten in het hogere/ luxe segment. De chique Haagse Paleispromenade, bestaande uit de Hoogstraat, Plaats en Noordeinde kenmerkt zich door vestigingen van diverse winkelformules in het hogere segment waaronder Massimo Dutti, Hugo Boss, Scotch & Soda, Tommy Hilfiger, Denham, Oger, Suit Supply, Credo en Boston Trader.

Adres
Hoogstraat 35, 2513 AP, Den Haag.

Parkeren
In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg beperkt mogelijk. Het is tevens mogelijk gebruik te maken van een van de parkeergarages in de directe omgeving t.w. Heulstraat, Toernooiveld, Parkstraat en Torenstraat.

Bereikbaarheid
De locatie ligt op loopafstand van het Centraal Station en is goed bereikbaar met openbaar vervoer met tram 1, 2, 15 en 16 of buslijn 22 en 24. In de directe omgeving bevinden zich diverse lokale- en landelijke detaillisten in het hogere/ luxe segment.

Vloeroppervlak
Bedrijfsruimte van in totaal circa 465 m² BVO verdeeld over
- Begane grond: circa 203 m² b.v.o.;
- 1e verdieping: circa 262 m² b.v.o..

Indeling
Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte. Op de 1e verdieping zijn de sanitaire voorzieningen en opslag gelegen. Tevens is de 1e verdieping ook geschikt voor winkelruimte.

Frontbreedte
6,69 meter.
?
Opleveringsniveau
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Representatieve entree;
- Pantry;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Cv-installatie.

Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

Servicekosten
Huurder dient op eigen naam en voor eigen rekening contracten af te sluiten met de diverse nutsbedrijven.

Gebruik
De voor ‘Gemengd-1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. Detailhandel;
b. Dienstverlening
c. Horeca “licht”

Voor het gehele bestemmingsplan zie: ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs
€ 13.335,- per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Betalingen
Per kalendermaand vooruit.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
Uitgangspunt is verhuur als casco, as-is, where is, waarbij de in het gehuurde achtergebleven installaties door opvolgend huurder gebruikt kunnen/ mogen worden. Onderhoud, reparatie en herstel van deze installaties is voor rekening en risico van huurder.

Huurtermijn
5 + 5 (huur) jaren.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het meest recente model van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Energielabel
A +++

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Mocht door bemiddeling van SQM Vastgoed een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.