Resultaten laden ...

Wagenstraat 116

273 m2 winkelruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs € 6.250 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Zuidwal

De bedrijfsruimte bevindt zich in de Stationsbuurt in Den Haag nabij het Huygenspark op de hoek van de Amsterdamse Veerkade en de Wagenstraat nabij China Town op de Wagenstraat 116.

Voordat de SPAR haar deuren hier in 2021 opende heeft hier jarenlang Edison Verlichting in gezeten.

In de omgeving bevinden zich naast een groot aantal woningen meerdere winkels en horeca gelegenheden.

Beschikbaarheid
Het voor verhuur beschikbare object betreft één bedrijfsruimte van in totaal ca. 273 m² bruto vloeroppervlak met een secundaire ruimte (als opslag te gebruiken) op de 1e verdieping.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat “as is, where is” opgeleverd inclusief plafond-, vloer- en wandafwerking waarbij de zich in het gehuurde bevindende technische installaties tegen een vergoeding kunnen worden overgenomen.

Technische installaties
De in het gehuurde aanwezig technische installaties zijn allen relatief nieuw (2021) en (plug & play). Een eventuele inventarislijst kan op verzoek worden overlegd.

Omgevingsfactoren
De bedrijfsruimte bevindt zich op de (loop) route van/ naar het Station Holland Spoor en de Haagse binnenstad. Het pand waar de bedrijfsruimte deel van uitmaakt op de begane grond heeft een zeer verzorgde uitstraling en is in 2021 nog compleet gerenoveerd.

Frontbreedte
ca. 27 meter aan de zijde van de Amsterdamse Veerkade.

ca. 14 meter aan de zijde van de Wagenstraat.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 6.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
5 jaar + verlengingsperiodes van steeds 5 jaar.

Servicekosten
N.v.t., de contracten met de diverse nutsbedrijven dienen door huurder zelf te worden aangegaan en aangevraagd.

Bestemming
De bestemming van het object is ‘Gemengd-1', dit houdt in dat het navolgende gebruik mogelijk is;

- Detailhandel;
- Dienstverlening;
- Horeca in de categorie licht van de Staat van Horeca-categorieën.

Voor het gehele bestemmingsplan zie: ruimtelijkeplannen.nl

Bereikbaarheid

Eigen vervoer
Parkeren is mogelijk tegen betaling op de openbare parkeerplaatsen langs de openbare weg. Op 150 meter afstand bevindt zich de Q-park garage Amsterdamse Veerkade.

Openbaar vervoer
Het object is gelegen op loopafstand van station Hollands Spoor en op het Spui zijn diverse tram- en busverbindingen.

Beschikbaarheid
In overleg.

Huurbetaling
Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Aangezien SPAR Holding B.V. vooralsnog hoofdhuurder is tot uiterlijk 31 maart 2026 dient verhuurder haar goedkeuring te geven aan een nieuwe kandidaat huurder en kunnen bovengenoemde gegevens aan verandering onderhevig zijn.

Courtage
Mocht door bemiddeling van SQM Vastgoed een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie

SQM Vastgoed

Website: sqm.nl

Disclaimer
Deze informatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.