Resultaten laden ...

Jan Evertsenstraat 18

180 - 181 m2 winkelruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 50.400 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt De Krommert

Te huur commerciële ruimte in de plint: 181 m2 VVO in het gebouw WEST-END, gelegen in stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam West.

Dit nieuwbouw complex met 28 woningen heeft een commerciële plint met de ruimtes 18A en 18B. De hoofdentree van 18A zit aan de Jan Evertsenstraat en heeft een tweede entree aan de Krommertstraat 10 waar ook het grootste oppervlak van de ruimte zich bevindt. De ruimte van 18B zit direct aan de Jan Evertsenstraat. Zowel 18A als 18B hebben zeer ruime bestemmingsmogelijkheden, te weten, horeca II, detailhandel en maatschappelijk. 18A betreft 181 m2 VVO en 18 B betreft 28 m2 VVO. Indien gewenst is voor de huurder van 18A ook ruimte 18B te huur voor €11.700,-. 18B is (nog) niet los te huur.

Commerciële ruimte in de plint: circa. 181 m2 VVO

Oplevering: per direct

Locatie: Het nieuwbouwproject ligt zowel aan de Jan Evertsenstraat, de Krommertstraat als de Cornelis Dirksz. Het ligt in de stadswijk De Baarsjes tussen het Erasmuspark en het Rembrandtpark. In de directe omgeving van de locatie is een groot aanbod van winkels, restaurants en kroegen te vinden in o.a. de Jan Evertsenstraat en het Mercatorplein. Naast het pand is een grote Albert Heijn supermarkt. De Kinkerstraat en de bekende Foodhallen liggen op loopafstand.

Bereikbaarheid: De locatie is per auto en openbaar vervoer goed bereikbaar. De tramhalte aan de Admiraal de Ruijterweg en de bushalte aan de Jan Evertsenstraat bevinden zich om de hoek en Amsterdam Centraal ligt op circa 10 minuten fietsafstand. Daarnaast ligt het complex gunstig ten opzichte van de uitvalsweg A10.

Bestemming (bestemmingsplan): Wonen op 1e t/m 4e verdieping en de gehele plint heeft ruime bestemmingsmogelijkheden, te weten, horeca, detailhandel en maatschappelijk

Opleveringsniveau: Casco

Huur- / Koopcondities:

Huurprijs: € 50.400,- per jaar excl. BTW

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan