Resultaten laden ...

Juliana van Stolbergstraat 16

200 m2 winkelruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum
Frontbreedte 550 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Algemeen:
Tilburg is druk bezig met een upgrading van de binnenstad. Kenmerkend hierbij is de ontwikkeling van Pieter Vreedeplein en Emmapassage. Op korte afstand daarvan wordt deze winkelruimte aangeboden, gelegen nabij de parkeergarage Heuvelpoort.

Locatie:
De winkel ligt in één van de aanloopstraten tussen parkeergarage Heuvelpoort en de Heuvelstraat. In deze straat zijn onder meer HIFI Clubben en van Arendonk Schoenen gevestigd.

Bereikbaarheid:
Per auto: zeer goed, de cityring Tilburg komt nagenoeg langs de parkeergarage Heuvelpoort.
Per openbaar vervoer: zeer goed, bushaltes zijn op loopafstand en het NS-station Tilburg Centraal is op ca. 10 minuten lopen.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 200 m².
De winkelruimte op de begane grond is ca. 160m², op de verdieping is ca. 40m² bestaande uit magazijnruimte, berging/cv-ruimte en keuken annex dagverblijf.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd, met een representatieve pui, airco, systeemplafond, keuken en toilet (op de verdieping). Het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

Parkeren:
Parkeren in het centrum van Tilburg is grotendeels betaald. Op zeer korte afstand is parkeergarage Heuvelpoort. Hier zijn ca. 285 parkeerplekken waarvan 22 met laadpaal.

Welstandsklasse:
A2.

Frontbreedte:
5,5 meter.

Bestemming:
Winkelruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan