Resultaten laden ...

Kamp 44

75 m2 winkelruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Coninckstraat
Frontbreedte 800 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Horeca type

  • Lunchroom, broodjeszaak
  • Cafetaria, restaria
  • Snackbar (vnl. toonbankverkoop)
  • IJssalon

Algemeen
Dit rijksmonument uit de 17e eeuw is gelegen aan de Kamp 44 te Amersfoort. Dit betreft een winkelstraat met een gezonde variatie tussen lokale ondernemers en landelijke ketens. De winkel-/ horecaruimte biedt een ruimte van ca. 75 m² + kelder en een frontbreedte van ca. 7m. Daarnaast is beschikt de ruimte over een toiletgroep en een keuken.

Locatie
De Kamp is een winkelstraat met een gezonde variatie tussen lokale bedrijven en landelijke ketens. In de directe omgeving van deze winkel-/ horecaruimte zijn de volgende bedrijven gevestigd: Spar city, Bever, Scapino, Star Juwelier en Wijnhandel Louis Blancardi. De Kamp 44 is gelegen in het authentieke stadscentrum van Amersfoort en op slechts 2,7 autokilometers van het centraal station.

Vloeroppervlak
Totaal circa 75 m² + kelder.

Parkeren
Op slechts vijf (5) minuten lopen is de parkeergarage Q-Park Beestenmarkt gelegen.

Aanvangshuurprijs kantoorruimte
€ 1.750,00 per maand, exclusief BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
N.v.t. Het pand beschikt over eigen meters; huurder is rechtstreeks contractant met betrekking tot de leveranties van nutsvoorzieningen.

Kosten nutsbedrijven
N.v.t. Het pand beschikt over eigen meters; huurder is rechtstreeks contractant met betrekking tot de leveranties van nutsvoorzieningen.

Onderhoudscontracten
Voor zover dit niet in servicekosten is opgenomen zal de huurder in overleg met de verhuurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor het periodiek onderhoud en de controle van de tot de ruimte behorende technische installaties.

Betalingen
Per maand vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau
De ruimte zal worden opgeleverd inclusief o.a.:
- Keuken;
- Eigen toiletgroep;
- Eigen entree;
- Cv-installatie;

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
Per direct