Resultaten laden ...

Keizerswaard 83

61 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Groot-IJsselmonde

BETREFT
Ca. 61 m2 winkelruimte gelegen in het winkelcentrum Keizerswaard 83 te Rotterdam-IJsselmonde.

De winkelruimte aan de Keizerswaard 83 in Rotterdam is gelegen in het bruisende hart van Winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam. Met een totaal van circa 90 winkels is dit winkelcentrum een van de grootste en meest bekende winkelbestemmingen in Rotterdam, waar diversiteit en kwaliteit samenkomen.

Deze winkelruimte van 61 m² biedt een strategische positie direct naast grote namen zoals Zeeman, Lidl en Jumbo, waardoor het profiteert van een continue stroom van passerend winkelend publiek. In de directe omgeving zijn supermarkten zoals Dirk van den Broek en Albert Heijn evenals populaire winkels voor huishoudelijke artikelen zoals Blokker, Hema en Action.

LIGGING
Het winkelcentrum bevindt zich in het midden van de wijk Groot-IJsselmonde. Het is, samen met winkelcentrum Zuidplein en de Boulevard-Zuid, een van de drie grote winkelcentra van Rotterdam-Zuid.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van de Rijkswegen A16 en A15 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Bij het winkelcentrum stoppen diverse buslijnen en tramlijnen 2 en 23 zich op loopafstand.

PARKEREN
Tegen een zeer laag parkeertarief (€ 0,50 voor de eerste 1,5 uur) is het mogelijk om te parkeren op het parkeerdek. In de directe omgeving is tevens voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

OPPERVLAKTE
Ca. 61 m2.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

FRONTBREEDTE
Ca 4 meter.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan heeft het pand de bestemming Detailhandel.

HUURPRIJS
€ 3.075,00 per maand exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.