Resultaten laden ...

Kerkstraat 38

732 m2 winkelruimte te huur in Nuland

Kenmerken

Huurprijs € 2.950 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Op zoek naar een veelzijdig winkelpand met een uitstekende locatie? Dit ruime winkelpand in Nuland biedt 732 m2 aan mogelijkheden op een strategische locatie. Met 415 m2 op de begane grond en 317 m2 op de verdieping, is dit pand perfect geschikt voor diverse ondernemingen en activiteiten, waaronder detailhandel, horeca en maatschappelijke doeleinden.

Kenmerken:

+ Ruimte: De royale begane grond en verdieping bieden veel ruimte voor jouw bedrijfsideeën en -uitbreidingen. Met in totaal 732 m² heb je alle ruimte die je nodig hebt om jouw visie te realiseren.

+ Bestemmingsmogelijkheden: Dit pand heeft een brede bestemmingsmogelijkheid, waardoor het geschikt is voor detailhandel, horeca en maatschappelijke doeleinden. Of je nu een winkel, restaurant, kantoor of een combinatie van deze functies wilt vestigen, dit pand biedt je de flexibiliteit om jouw bedrijf te ontwikkelen zoals je dat wilt.

+ Centrale ligging: Gelegen in het hart van Nuland, geniet je van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. De locatie trekt zowel lokale bewoners als bezoekers aan, wat jouw bedrijf ten goede zal komen.

+ Parkeren: In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel jouw klanten als medewerkers, waardoor de toegankelijkheid van jouw winkelpand nog gemakkelijker wordt.

Dit winkelpand biedt een kans om jouw ondernemersdromen waar te maken. Met de veelzijdigheid in bestemmingsmogelijkheden, ruime indeling en handige parkeervoorzieningen is het perfect geschikt voor diverse bedrijfstypes. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek alle mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

+ Bestemmingsplan detailhandel, maatschappelijk, horeca. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

+ Voorzien van een plateau lift.

+ Energielabel A++.

Oppervlakten

+ Begane grond is: 415 m2
+ Verdieping: 317 m2
+ Totaal: 732 m2

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan