Resultaten laden ...

Klokstraat 3

193 m2 winkelruimte te huur in Goes

Kenmerken

Oppervlakte verkoopvloer 85 m2
Frontbreedte winkel 600 m
Aantal bouwlagen 3
Welstandsklasse A1
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Goes-Centrum

Te huur
Op A-locatie in het kernwinkelcentrum van Goes gelegen winkelpand van in totaal circa 85 m² VVO op de begane grond met daarnaast opslag/kantoorruimten op de verdiepingen. Het pand heeft een totale oppervlakte van 193 m² VVO. Het pand is voorzien van een fraaie brede glazen pui waardoor de winkel een fijne lichtinval heeft.

Het pand heeft een hoge attentiewaarde en is gelegen in de omgeving van de HEMA, Hotlegs Fashion & Lifestyle, Studio Blique, VakantieXperts en Van Haren.

Ligging en bereikbaarheid
Gelegen in het kernwinkelcentrum van de streekstad Goes met totaal ruim 37.000 inwoners en een verzorgingsgebied van 100.000 inwoners. De bereikbaarheid is goed, er zijn in de nabijheid meerdere (betaalde) parkeervoorzieningen. Het centraal station bevindt zich op circa 500 meter afstand en in de directe omgeving zijn meerdere bushaltes aanwezig.

Bestemming
De bestemming is Centrum - 2 binnen het bestemmingsplan Binnenstad. Hierbij zijn onder andere toegestaan:
- Detailhandel
- Dienstverlening
- Maatschappelijke activiteiten

Huurprijs
€ 1.995,- exclusief BTW per maand

Huurbetaling
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model, aangevuld met enkele bijzondere bepalingen vanuit verhuurderszijde.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden. Afwijkende huurperiode in overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Kadastrale informatie
Gemeente Goes, sectie D, nummer 3323, grootte 102 m².

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
Leeg en ontruimd.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Klokstraat 3 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.