Resultaten laden ...

Lorriestraat 51

137 m2 winkelruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 225 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Oostelijk Havengebied
Bedrijventerrein Bedrijventerrein Cruquius

Op Het Cruquiuseiland in Amsterdam Oost bevindt zich deze bedrijfsruimte van in totaal 137 m2, geheel gelegen op de begane grond. De ruimte heeft een eigen ingang. Het betreft een lichte ruimte op de hoek van één van de gebouwen op kavel Cruquius 2.3 (Berkhout).

Cruquius 2.3 Berkhout, een ontwerp van KCAP Architects & Planners, is een krachtig statement aan de kade. De gebouwen hebben een hoogwaardige uitstraling dankzij een robuuste baksteen en gevels met deels terug liggend metselwerk. Daarnaast heeft de architect voor de plint (begane grond) gekozen voor diepe neggen met geanodiseerde aluminium gevelbeplating.

Ontdek de transformatie van Cruquius in Amsterdam-Oost, waar het verleden van een industriële zone plaatsmaakt voor een levendige woon- en werkbestemming. Dit gebied wordt getransformeerd met de bouw van ongeveer 1800 woningen en ruimte voor diverse bedrijvigheid. Hedendaagse architectuur wordt smaakvol afgewisseld met zorgvuldig gerestaureerde historische gebouwen. De focus op biodiversiteit en duurzaamheid is duidelijk zichtbaar. Het omliggende water speelt een belangrijke rol op Cruquius, met de toevoeging van een nieuwe boardwalk aan de Entrepothaven.

In de plint van gebouw A liggen twee commerciële ruimten. Ideale ruimten voor een kantoor of praktijk, maar ook voor welzijnszorg wat complementair is voor de buurt.

Er is geen buitenterrein aanwezig.

Huurprijs: €225, - per m² BVO, exclusief omzetbelasting

Servicekosten:
Nader te bepalen

Opleveringsniveau:
Het afleverniveau is casco+. Dit houdt in dat er een constructieve vloer ligt en het plafond
onbehandeld is. De meterkast is voorzien van een voorbereiding. De verwarming en
elektra dient huurder naar eigen wens aanleggen. De ruimte beschikt over luchtbehandeling.

Opleverdatum:
De ruimte is vanaf 1 februari 2024 beschikbaar.

Huurovereenkomst:
Er zal gewerkt worden met een contract dat gebaseerd is op het standaardmodel ROZ met
bijbehorende algemene bepalingen, eventueel aangevuld met bijzondere bepalingen van de
verhuurder.

Huurtermijn:
In beginsel wordt er uitgegaan van een huurtermijn van 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid
van 5 jaar.

Zekerheidstelling:
Nader overeen te komen.

Disclaimer
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden