Resultaten laden ...

Markt 18

215 m2 winkelruimte te koop in Gouda

Kenmerken

Prijs € 650.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nieuwe Markt en omgeving

Het betreft hier een op zeer prominente locatie gelegen winkel aan de Markt met bovenwoning ontsloten op de Koster Gijzensteeg. De winkel heeft een totaal oppervlakte van circa 75 m² en de bovengelegen woning heeft een totaal oppervlakte van circa 140 m², hetgeen resulteert in een totaal oppervlakte van circa 215 m².

De winkel is gesitueerd op de markt tegenover het oude Stadhuis van Gouda en is tevens een A1 locatie.

De woning bestaat uit 2 verdiepingen en een zolder. De totale oppervlakte van de woning bedraagt circa 140 m² GO. De woning is voorzien van een eigen entree en opgang met gang voor stalling fietsen/motor, overdekte fietsenberging/opslag (5 m²), entree met terras, keuken, woonkamer, apart toilet, twee slaapkamers, badkamer met toilet en zolder.

Op de Markt worden in de zomer de Goudse kaasmarkten georganiseerd. Tevens is er elke donderdag en zaterdag op het plein voor het stadhuis markt. In de directe omgeving is een mix van horeca en detailhandel gevestigd. Hierbij valt te denken aan onder andere Gewoon Gouds, De Zalm, Albert Heijn, Etos, H&M en Primera.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto (A12 en N207) als met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes op loopafstand en het treinstation bevindt zich eveneens op loopafstand. Parkeren is mogelijk in de omgeving (Garage Nieuwe Markt Passage/Klein Amerika).

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse winkeldoeleinden, dienstverlening, praktijkruimte en wonen op de verdiepingen en heeft de bestemmingsduiding Centrum-1 (bestemmingsplan Binnenstad Oost).

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 215 m² welke als volgt is verdeeld:
- circa 75 m² winkelruimte gelegen op de begane grond;
- circa 60 m² woonruimte gelegen op de eerste verdieping;
- circa 60 m² woonruimte gelegen op de tweede verdieping.
- circa 20 m² gelegen op de zolder.
Het oppervlakte van de woning is GO.

Opleveringsniveau:
De woning is thans verhuurd tot en met 31 juli 2024 en zal na die datum leeg en ontruimd worden opgeleverd.

Verkocht wordt volgens het ‘as is-where is’ principe. Het huidige opleveringsniveau en de installaties zullen dan ook door verkoper om niet achtergelaten worden in het verkochte. Dit houdt in dat de overeen te komen koopsom inclusief het inbouwpakket en de installaties is, en dat koper geen rechten kan ontlenen aan de werkbaarheid van het inbouwpakket en de installaties.

Oplevering:
In overleg.

Koopsom:
€ 650.000,- k.k.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Gouda
Sectie: C
Nummer: 156
Grootte: 89 m²

Gemeente: Gouda
Sectie: C
Nummer: 159
Groote: 5 m²

Koster Gijzensteeg 2A te Gouda:
Gemeente: Gouda
Sectie: C
Nummer 1310
Grootte: 30 m²

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan