Resultaten laden ...

Hoogstraat 20 a

232 m2 winkelruimte te koop in Gouda

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nieuwe Markt en omgeving

Het betreft hier een ideaal woon-/winkelpand van in totaal circa 232 m² met een winkel op de begane grond gelegen op de A1-locatie van Gouda, met een oppervlakte van in totaal circa 97 m² en een frontbreedte van circa 4 meter. Daarboven bevindt zich een karakteristieke binnenstadwoning op de eerste en tweede verdieping, met een totaal oppervlakte van circa 135 m² GO.

De woning bestaat uit 2 verdiepingen en een vliering. De totale oppervlakte van de woning (exclusief vliering) bedraagt circa 135 m² GO. De woning is voorzien van een keuken, badkamer, aparte toiletten, slaapkamers en diverse balkons en buitenruimtes. Ideaal is het feit dat de woning wordt ontsloten via zowel de voor- als achterzijde (brand-/bevoorradingsgang naar Achter de Waag).

In de directe omgeving is een royale mix aan functies gevestigd, waaronder landelijke en lokale retailers zoals ICI PARIS XL, Albert Heijn, HEMA, Rituals en Flossy, evenals horeca, dienstverlening en nog veel meer.

Het pand ligt op een steenworp afstand van de Goudse Markt. Op dit karakteristieke plein zijn diverse terrassen te vinden, het historische Goudse stadhuis en worden in de zomer de traditionele kaasmarkten georganiseerd. Kortom, de ideale plek om te ondernemen of te wonen.

Uiteraard is het ook mogelijk om het pand te verwerven voor beleggingsdoeleinden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk in de omgeving (Garage Nieuwe Markt Passage en Q-park Bolwerk). Conform de sectorenkaart van de gemeente Gouda is het mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen voor huisnummer 20 en 20a, dus twee stuks in totaal.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse winkeldoeleinden, dienstverlening, praktijkruimte en wonen op de begane grond en verdiepingen en heeft de bestemmingsduiding Centrum-1 (bestemmingsplan Binnenstad Oost).

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 232 m² welke als volgt is verdeeld:
- circa 97 m² winkelruimte gelegen op de begane grond;
- circa 5 m² woonruimte gelegen op de begane grond;
- circa 69 m² woonruimte gelegen op de eerste verdieping;
- circa 61 m² woonruimte gelegen op de tweede verdieping.
Het oppervlakte wonen is GO.

Opleveringsniveau:
Verkocht wordt volgens het ‘as is-where is’ principe. Het huidige opleveringsniveau en de installaties zullen dan ook door verkoper om niet achtergelaten worden in het verkochte. Dit houdt in dat de overeen te komen koopsom inclusief het inbouwpakket en de installaties is, en dat koper geen rechten kan ontlenen aan de werkbaarheid van het inbouwpakket en de installaties.

Energielabel:
De winkelruimte beschikt over een energielabel A en de woning over energielabel E.

Koopsom:
N.o.t.k.

Oplevering:
In overleg, per direct.

Kadastrale gegevens Hoogstraat 20-20 a te Gouda:
Gemeente: Gouda
Sectie: C
Nummer: 3295
Grootte: 113 m²

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan