Resultaten laden ...

Markt 6

130 m2 winkelruimte te huur in Waalwijk

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Waalwijk-Centrum

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte bevindt zich in het stadshart van Waalwijk, de Markt. Het betreffende gebied heeft de afgelopen jaren een transitie doorgemaakt naar horeca-plein. Zowel aan de overkant als in de naastgelegen panden, hebben zich tal van mooie dag horeca-concepten gevestigd. De Markt is het verbindende stuk tussen de twee hoofdwinkelstraten van Waalwijk, de Stationsstraat en de Grotestraat. Onderhavige commerciële ruimte ligt tevens op steenworp afstand van één van Nederlands meest bekende winkels, Van Dijk Mode. In de directe omgeving bevinden zich nog tal van andere succesvolle landelijke retail-concepten zoals Ici Paris XL, Open32, Rituals, KPN, ANWB, Intersport en als buren parfumerie Douglas.

Object
Onderhavige commerciële ruimte bestaat uit circa 130 m² op de begane grond en is opgesplitst in twee delen. Het voorste gedeelte, met uitzicht op de Markt, beschikt over een opmerkelijk brede pui van circa 11 meter. In het achterste gedeelte zijn een toilet en pantry aangebracht. De kelder ter grootte van circa 11 m² kan ‘om niet’ worden gebruikt als opslagruimte.

De ligging van het object en het feit dat er horeca is toegestaan in het pand, maakt dat dit een zeer geschikte locatie is voor een horeca-exploitant. Er bestaan tevens mogelijkheden voor het creëren van een terras aan de straatzijde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in de huidige staat, momenteel nog voorzien van voorzetwanden en inventaris, aan huurder opgeleverd. Verhuurder verhuurt het casco, dus genoemde onderdelen zullen nog worden verwijderd.

Parkeren
Op loopafstand van het object bevinden zich tal van (betaalde) parkeervoorzieningen, zoals parkeerterrein Sint-Jansplein en het Unnaplein. Ook het nabijgelegen overdekte winkelcentrum De Els biedt voldoende parkeermogelijkheden.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan