Resultaten laden ...

Ommelseweg 17 d

60 m2 winkelruimte te huur in Asten

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 4
Functie Winkelruimte
Secundair gebruik Praktijkruimte
Contract Type Direct
Bouwjaar 1970
Energielabel Onbekend
Aantal bouwlagen 1
Typische oppervlakte bouwlaag 60 m²

Te huur moderne en representatieve commerciële ruimte op de begane grond in een vrijstaand pand met eigen parkeervoorzieningen gelegen op een zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg tussen het centrum en de bedrijventerrein van Asten. De ruimte beschikt over een separate toilet- en pantyruimte. De ruimte is thans in gebruik als kapsalon maar is tevens zeer geschikt voor kantoorruimte, praktijkruimte of winkelruimte welk gebruik binnen het geldende bestemmingsplan zijn toegestaan. Aan de voorzijde van het pand bevinden zich 4 parkeerplaatsen op eigen grond aanwezig welke in gemeenschappelijk gebruik zijn met de huurder van het woonappartement op de bovenverdieping.

De commerciële ruimte wordt opgeleverd met een systeemplafond, inbouwverlichting, radiatoren, inbouwkasten en toiletruimte met sanitair welke "om niet" gebruikt mogen worden door huurder, maar waarvan het onderhoud, herstel, vervanging en vernieuwing voor rekening zijn van huurder. De laminaatvloer, de wasunit en het keukenblok in de pantry zijn in eigendom van huidige huurder welke overgenomen kunnen worden. Onder de laminaatvloer ligt een tegelvloer.

Huurovereenkomst: ROZ model 2022 Winkelruimte of andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met bijbehorende algemene bepalingen bij gebruik als winkelruimte/kapsalon/ambacht.
Huurovereenkomst ROZ model 2015 Kantoorruimte of andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW met bijbehorende algemene bepalingen bij gebruik als kantoorruimte of praktijkruimte.
Aanvaarding: per direct.
Huurperiode 5 jaren met 5 optiejaren.
Opzegtermijn: 12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.
Aanvangshuurprijs: op aanvraag verkrijgbaar (exclusief servicekosten van gas, elektriciteit en water)
Servicekosten: levering, verbruik en vast recht van gas, elektriciteit en water inclusief BTW.
BTW: ten aanzien van de kale huurprijs wordt er niet opgeteerd met BTW.
Indexering: jaarlijks voor het eerst met ingang van 1 jaar na huuringangsdatum op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI alle huishoudens (2015=100), dan wel de meeste recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Bankgarantie/Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.