Resultaten laden ...

Passage Molenpoort 3

52 - 1.271 m2 winkelruimte te huur in Nijmegen

Kenmerken

Huurprijs € 100 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Stadscentrum

Algemeen:
De Molenpoort bestaat uit twee lagen winkels met daarbovenop een parkeerdek. Er zijn uitgangen aan de Molenstraat, Ziekerstraat en Tweede Walstraat. De Molenpoort in het hart van Nijmegen biedt meer dan 55 winkels onder één dak. Zeer makkelijk toegankelijk via het parkeerdek, de lift en roltrappen. Een prachtige en gezellige plek om het winkelen te beginnen, altijd droog en nooit te warm. Van kid shops tot supermarkt en van trendy damesmode tot alledaags keukengerei.

Oppervlakte:
Voor de verhuur worden enkele winkelruimten tijdelijk te huur aangeboden. Momenteel zijn er units beschikbaar met een verhuurbare vloeroppervlakte van 52 m² tot en met 1.271 m².

Opleveringsniveau:
De winkelruimten zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping en worden casco verhuurd, veelal voorzien van aangebrachte inbouwpakketten.

Locatie:
De Molenpoort is gelegen in het centrum van Nijmegen op loopafstand van Station Nijmegen. In het winkelcentrum zijn enkele landelijke winkelketens gevestigd, zoals Kruidvat, Prenatal, Xenos, Big Bazar, Gall & Gall en Coop. Daarnaast zijn in de omgeving ook veel speciaalzaken gevestigd en horecagelegenheden, waaronder Burger King, Sumo, McDonald's, Papa John's en Febo.

Parkeren:
Voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden op het parkeerdek.

Bestemming:
De locatie valt onder het vigerende bestemmingsplan 'Nijmegen Centrum - Binnenstad' met de bestemming 'Centrum'. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

- cultuur en ontspanning, detailhandel, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke voorzieningen;
- bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 of 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten;
- ondersteunende horeca.

Huurprijs:
Vanaf € 100,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten:
€ 35,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn:
In eerste instantie voor een periode van 2 jaar. Na ommekomst van deze periode zal de huur voor onbepaalde tijd doorlopen met wederzijdse opzegmogelijkheid door zowel huurder als verhuurder. Dit omdat verhuurder voornemens is De Molenpoort te gaan herontwikkelen.

Aanvaarding:
Per direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan