Resultaten laden ...

Pieter Stastokerf 30

186 m2 winkelruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs € 3.725 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Camera Obscurastraat

In winkelcentrum Schothorst komt per januari 2024 deze winkelunit groot ca. 186 m² met een frontbreedte van ca. 19 meter beschikbaar. Op deze locatie zit nu Zeeman Textielsuper B.V. gevestigd, maar omdat zij eind dit jaar gaan verhuizen, zijn wij op zoek naar een nieuwe huurder voor deze mooie locatie!

Winkelcentrum Schothorst is een middelgroot wijkwinkelcentrum middenin de wijk Amersfoort-Schothorst. Het is ruim opgezet met een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Er heerst een levendige sfeer wat bevorderd wordt door regelmatige activiteiten en aanbiedingen van de enthousiaste ondernemers.

LOCATIE
De wijk Schothorst is uitgegroeid tot één van de grootste wijken van Amersfoort. Het is een mix van eengezinswoningen, seniorenwoningen en appartementencomplexen. Doordat Winkelcentrum Schothorst middenin de wijk ligt, is het de verbinding tussen Schothorst-Noord en Zuid. Het kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van de woonwijk “Schothorst”, Stadspark Schothorst, speelterreinen, scholen en sportgelegenheden.

Het winkelcentrum is ruim opgezet met ruim 20 verschillende soorten winkels waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en meer. Naast een aantal speciaalzaken zoals de keurslager, bloemist en warme bakker zijn er de grotere ketens zoals o.a. de Jumbo, Lidl, Etos, Big Bazar, Gall & Gall, Pearle Studio, Trekpleister en the Read Shop. Maar er is ook een trendy kapper, kleding reparatie, en diverse horeca gevestigd. Kortom een zeer divers en compleet aanbod.

BEREIKBAARHEID
Het winkelcentrum is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Er is een busstation op 50 meter afstand en het ligt op loopafstand van NS-station Schothorst. Via de Ringweg ben je binnen enkele minuten op de uitvalswegen (A28/A1) rondom Amersfoort. En binnen 5 minuten fietsen ben je in de levendige binnenstad van Amersfoort. Er is tevens een groot parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden.

VLOEROPPERVLAK
De winkel is ca. 186 m² groot.
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

BESTEMMING
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan “Schothorst-Zielhorst”. Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming “detailhandel”, functieaanduiding detailhandel en aan detailhandel verwante bedrijfsactiviteiten en publieksgerichte dienstverlening. Verdere informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Amersfoort.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt opgeleverd casco in huidige staat waarbij de volgende zaken eenmalig om niet aan huurder worden overgedragen:
- plavuizen vloer;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- verwarming;
- alarm;
- keuken;
- toilet;
- magazijnruimte met achteringang.

De airco in winkelruimte en magazijn zijn in overleg met huidige huurder eventueel ter overname.

PARKEREN
Winkelcentrum Schothorst beschikt over een groot (gratis) parkeerterrein met minstens 150 parkeerplaatsen.

AANVANGSHUURPRIJS
De huur bedraagt € 3.725,- per maand excl. BTW.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUUR- EN VERLENGINGSTERMIJN
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Afwijkende termijnen in overleg.

HUURGARANTIE
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de BTW.

VOORSCHOT SERVICESKOSTEN
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met nutsbedrijven.

BIJDRAGE WINKELIERSVERENIGING
Winkelcentrum Schothorst heeft een actieve winkeliersvereniging met een verplichte bijdrage, deze wordt separaat geïnd door de winkeliersvereniging en geschied op basis van het metrage en bedraagt € 124,- per maand (= in aanvraag).

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015= 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model december 2022 (winkelruimte).

AANVAARDING
In overleg.

GOEDKEURING
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan