Resultaten laden ...

Plein '40-'45 6

150 m2 winkelruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 360 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Slotermeer-Zuidwest

Ontdek de perfecte winkelruimte op een toplocatie in Amsterdam West! Gelegen aan het levendige Plein 40-45, biedt deze goed onderhouden winkelruimte een unieke kans voor ondernemers die willen profiteren van de bruisende marktsfeer en het levendige stadsleven.

Deze ruime winkel is direct gelegen aan het plein, waar de dagelijkse markt een bonte mix van kleuren en geuren creëert. Een ware trekpleister voor zowel locals als toeristen. Met een strategische ligging op een drukke plek ben je verzekerd van een constante stroom aan potentiële klanten.

LOCATIE
De bereikbaarheid van Plein 40-45 is uitstekend, met goede verbindingen met het openbaar vervoer en voldoende parkeermogelijkheden. Of je nu als lokale ondernemer wilt profiteren van de dagelijkse drukte of als nieuwkomer wilt inspelen op de diverse doelgroep, deze locatie biedt de ideale setting voor succesvol ondernemen.

VLOEROPPERVLAKTE:
De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 150 m² en is verdeeld over de begane grond.

PARKEREN:
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de parkeergarage en op de openbare weg.

HUURPRIJS:
€ 4.500,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN:
€ 437,50 per maand ter vermeerderen met BTW.

ENERGIEKOSTEN:
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn, dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

BESCHIKBAARHEID:
In overleg.

HUURTERMIJN:
5 + 5 jaar, kortere periodes in overleg.

OPZEGTERMIJN:
Nader overeen te komen.

BETALINGEN:
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Een bankgarantie van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD:
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De oppervlakte zoals vermeld in de projectinformatie en/of de aanmelding op internet is NIET berekend conform de branche vastgestelde meetinstructie (BBMI) afgeleid van de NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Partijen accepteren dat dit geen invloed zal hebben op de tot stand gekomen huurprijs.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan