Resultaten laden ...

Puccinipassage 11

35 m2 winkelruimte te huur in Capelle aan den IJssel

Kenmerken

Huurprijs € 879 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Puccini-buurt

Representatieve en compacte winkelruimte voorzien van Ledverlichting, nieuw airco systeem, toilet, pantry en diverse andere roerende zaken ter overname in het overdekte wijkwinkelcentrum ’s-Gravenland.

De strategische ligging naast de hoofdentree van het winkelcentrum en nabij de entree van de Plus supermarkt zorgt voor een constante passantenstroom. Bezoekers van het winkelcentrum kunnen gratis parkeren in de omliggende parkeerplaatsen.

Huurprijs:
€879,17 per maand exclusief BTW en service kosten.

Prijs ter overname:
€7.500,--

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijkse huurindexering, voor het eerst 1 november 2024, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar, te verlengen met telkenmale 5 jaar

Omzetbelasting:
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten:
Voorschot servicekosten bedragen €100,-- per maand excl. BTW.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur vermeerderd met bijkomende kosten en verschuldigde BTW.

Betalingswijze:
De huurpenningen, bijkomende kosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kalendermaand.

Datum van oplevering:
In overleg

Wijze van oplevering:
De ruimte wordt casco verhuurd en opgeleverd in huidige staat.

Aanwezige roerende zaken:
Airco, Ledverlichting, vloer, toilet, pantry, paskamers en kledingrekken.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen worden opgemaakt.

Kandidaat huurders:
Verhuurder wenst geen concurrerende activiteiten ten opzichte van de reeds gevestigde winkeliers in het winkelcentrum (geen barber-en tabak shop).

Deze vrijblijvende informatie is met grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door aanbieder echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan