Resultaten laden ...

Rechtestraat 27 a

155 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Locatie
De Rechtestraat is één van de top A1-straten van Eindhoven. Het voor verhuur beschikbaar komende winkelpand is gelegen in het eerste gedeelte van de Rechtestraat, net voor de kruising met de Hooghuisstraat en in de nabijheid bevinden zich de winkels van Scotch & Soda, Mango, Sacha, Bershka, Kruidvat, Score, Vodafone, T-Mobile evenals binnenkort Urban Outfitters en Starbucks.

Object
Het voor verhuur beschikbare winkelpand is centraal gelegen in de Rechtestraat. De begane grond is bij Aktie Sport in gebruik als winkelruimte (circa 155 m²), de eerste etage doet dienst als magazijn- en personeelsruimte (circa 80 m²).

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Op loopafstand zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de diverse nabij gelegen parkeergarages.

Aanvaarding
In nader overleg, vanaf 1 december 2023.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan