Resultaten laden ...

Ruysdaelbaan 37

1.285 - 2.753 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 114.500 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Lakerlopen
Bedrijventerrein KADE

Locatie
De commerciële units zijn gelegen op bedrijventerrein De Kade aan de rand van de woonwijk Tongelre, nabij het centrum van Eindhoven. Het bedrijventerrein kenmerkt zich met name door haar verscheidenheid aan ondernemingen en vele perifere detailhandelsformules waaronder Karwei, Bo Rent, Q1 Sanitair, CityBox, Praxis, Leen Bakker en Carpet Right.

Bedrijventerrein De Kade ligt vlakbij de rondweg van Eindhoven waardoor het snelwegennet rondom Eindhoven goed bereikbaar is.

Object
De beide units zijn nu nog in gebruik bij Kwantum. Verhuurder is voornemens het gehuurde weer te splitsen in een tweetal zelfstandige units, zijnde Ruysdaelbaan 37, groot circa 738 m² op de begane grond met bewinkelbare etage van circa 730 m² en een frontbreedte van circa 20 meter. De unit rechts op de kop betreft Ruydaelbaan 39 met een begane grond van circa 645 m² en bewinkelbare etage van circa 640 m², frontbreedte van kopse unit circa 17,5 meter met goede laad- en losactiviteiten aan de zijkant waar de overheaddeur is gesitueerd.

In overleg met verhuurder is tevens het totaal te huur, zijnde de huidige Kwantum verkaveling. De commerciële ruimte bestaat dan uit circa 1.383 m² op de begane grond met een bewinkelbare etage van circa 1.370 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Er bevinden zich ruim voldoende vrije parkeerplaatsen, deels op eigen terrein aan de voorzijde en met name aan de openbare weg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan