Resultaten laden ...

Sint-Josephstraat 23

266 m2 winkelruimte te huur in Bergen op Zoom

Kenmerken

Oppervlakte verkoopvloer 210 m2
Frontbreedte winkel 610 m
Aantal bouwlagen 1
Welstandsklasse A1
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Algemeen:
Zeer goed gelegen gerenoveerde winkelruimte aan de Sint-Josephstraat in Bergen op Zoom. Het totaal beschikbare metrage is ca. 266 m2, deelverhuur door het splitsen van de ruimte is mogelijk vanaf ca. 120 m2. Zie de plattegrond voor unit indeling. De luxe houten dubbele entreedeuren geven toegang tot de winkelruimte. De winkelruimte is voorzien van een nieuw systeemplafond met LED verlichting. Aan de achterzijde is een royale kantine, keuken en toilet en aanvullende opslagruimte aanwezig (zie plattegrond). In overleg met de toekomstige huurder kunnen deze ruimten worden gerenoveerd. Boven de winkelruimte zijn twee geheel gerenoveerde appartementen gerealiseerd welke reeds zijn verhuurd. Kortom een object dat is voorzien van alle benodigdheden om op korte termijn met uw winkel aan de slag te kunnen!

Locatie:
De Sint-Josephstraat betreft een A1 locatie met in de directe omgeving liggende winkels als Jumbo, Holland&Barret, Rituals, Vila, Omoda, Kruidvat, Hema etc. Parkeren kan o.a. in parkeergarage De Parade slechts 100 meter verderop. Met een royale frontbreedte van meer dan 6 meter en een ligging tegenover een dagelijks drukbezochte horecagelegenheid is de zichtbaarheid van deze locatie optimaal te noemen.

Indeling:
ca. 210m² winkelruimte
ca. 56m² overige ruimte (kantine, toilet, opslag e.d.)
Totaal: ca. 266 m²

Voorzieningen:
- Hardhouten kozijnen;
- betonvloer;
- nieuw systeemplafond met LED verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels d.m.v. c.v.-installatie en radiatoren;
- pantry;
- toilet;
- brandblusmiddelen;
- energielabel A.

Reclamevoering:
Reclamevoering op de daarvoor bestemde ruimte aan de buitenzijde van het pand is in overleg toegestaan.

Huurprijs algemeen:
€ 3200,- per maand excl. b.t.w.:

Servicekosten:
Casco huur. Indien anders gewenst n.o.t.k.

Bestemming
Brede bestemming die de volgende mogelijkheden biedt:
a. bedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten waarbij aan de voorgevelzijde een ruimte voor detailhandelverkoop in gebruik dient te zijn ;
b. detailhandel op de begane grond en kelderverdieping, met uitzondering van dienstruimtes;
c. dienstverlening op de begane grond en kelderverdieping, met uitzondering van dienstruimtes;
d. kantoren op de begane grond;
e. maatschappelijke voorzieningen: bibliotheken, cultuur, gezondheidszorg, jeugd- /kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, openbare orde en veiligheid, religie, verenigingsleven, volksgezondheid, zorg en welzijn en daarmee gelijk te stellen sectoren;
f. ondersteunende horeca bij detailhandel waarbij de oppervlakte van de ondersteunende horeca niet meer mag bedragen dan 10% van het verkoopvloeroppervlak met een maximum van 25 m2;

Huurperiode:
In nader overleg.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie:
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW:
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.