Resultaten laden ...

Stadhuisplein 339

95 m2 winkelruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Locatie
Het object is centraal gelegen in het kernwinkelgebied van Tilburg nabij het kruispunt met de Emmapassage. De winkelruimte ligt tussen diverse landelijke ketens wat bijdraagt aan gunstig vestigingsklimaat voor ondernemers. In de directe omgeving zijn formules gevestigd zoals: Primark, Zara, ONLY, FEBO en diverse lokale ondernemers.

Object
De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte is direct naast Swarovski gelegen. De winkelruimte beschikt over circa 26 m² op de begane grond en circa 69 m² in de kelder.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten, de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep met toilet en pantryopstelling en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
In de directe nabijheid van het object zijn ruim voldoende parkeergelegenheden aanwezig, bijvoorbeeld de parkeergarage van de Emmapassage. Aan fietsers is eveneens gedacht, fietsparkeergarage Katterug biedt ruimte voor zo'n 320 fietsen.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan