Resultaten laden ...

Stationsplein 5

750 m2 winkelruimte te huur in Alphen aan den Rijn

Kenmerken

Huurprijs € 37.500 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Paradijslaan

Nog slechts 1 unit beschikbaar! Een Unieke kans! Op deze opvallende zichtlocatie kunt u hier uw eigen winkel- kantoor- of praktijkruimte huren!

Bij dit moderne bedrijfspand behoren 3 eigen parkeerplaatsen. Deze ruimte maakt deel uit van een schitterend en markant complex naast het Openbaar Vervoer knooppunt. Gelegen aan het Stationsplein met als buren de schitterende winkels Fiets Exclusief en La Souris.

Verder bevinden zich in het complex: een sportschool, een winkel in dierenbenodigdheden en een tweetal horecagelegenheden (Taco Mundo en SushiPoint).

Opvallende locatie:
Deze unit ligt tegenover het station en het bus knooppunt van Alphen aan den Rijn. Dit zorgt voor een uitstekende, opvallende ligging met een goede bereikbaarheid. Dagelijks is uw bedrijf ook in de picture bij de vele passanten richting de trein of één van de vele bussen! Ook de vele passerende fietsers zien direct uw onderneming!

In de picture dus!

De ligging en uitstraling dragen bij aan het unieke, eigentijdse karakter van het gehele complex. Behalve de gunstige ligging tegenover het station is er in de nabijheid veel bedrijvigheid en is ook het centrum op korte afstand.

Algemeen:
Deze commerciële ruimte is volledig self-supporting, dus uw bedrijf heeft hier dan ook een zeer representatieve en professionele uitstraling. Het front is circa 15 meter breed met hoge ramen.

Hierdoor kunt u uw bedrijf zeer overtuigend presenteren en heeft u de professionele uitstraling die u zoekt!

Oppervlakte per unit en Huurprijzen:
Huurprijs per jaar exclusief BTW en exclusief energiekosten

Stationsplein 1 VERHUURD!
Stationsplein 5 ca. 250 m² € 37.500,=
Stationsplein 9 VERHUURD!

Er zijn geen servicekosten verschuldigd.

Bestemming:
De bestemming is zeer ruim te noemen. Zowel diverse winkeltypes, kantoren, dienstverlening, sportvoorzieningen, maatschappelijke voorzieningen, ambachtelijke bedrijvigheid en horeca (categorie 1) zijn toegestaan.
U kunt hier onder andere uw winkel, kantoor of praktijk vestigen zoals bijvoorbeeld een (Outdoor) Sportwinkel, Uitzendbureau, Administratiekantoor, Sportschool, Personal training of Schoonheidsspecialiste.

Opleverniveau:
De units worden opgeleverd met;
- Cementdekvloer
- Vloerverwarming
- Pantry
- Dubbel toilet met voorportaal met fonteintje
- Mechanische ventilatie
- Meterkast met aansluiting gas, elektra en water
- Glasvezelaansluiting

Omgeving:
In de omgeving van dit complex hebben de afgelopen jaren grootschalige herontwikkelingen plaatsgevonden. Hierdoor zijn er zeer veel inwoners in de nabijheid komen wonen. Ook is er diverse bedrijvigheid.

Bereikbaarheid:
Uiteraard is de bereikbaarheid uitstekend met het openbaar vervoer. Het station van Alphen aan den Rijn en het bus knooppunt liggen tegen over de units. Ook is het zeer goed bereikbaar met de auto door de gunstige ligging ten opzichte van de N11 en de N 207

Alphen aan den Rijn:
De woonplaats Alphen aan den Rijn heeft circa 74.000 inwoners. De gemeente telt inmiddels circa 114.000 inwoners. Door de regio functie in het Groene Hart heeft Alphen aan den Rijn een zeer groot verzorgingsgebied.

Extra info:
De verhuur van dit project wordt collegiaal uitgevoerd door:

Heemskerk Makelaardij
Wildlaan 3
2211 JZ Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 0252-375736
Email: info@heemskerkmakelaardij.nl

Basis bedrijfshuisvesting
Laan der Continenten 184
2404 WE Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172- 470247
E: mail: alphen@basis.nl

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan