Resultaten laden ...

Stationsstraat 17

352 - 705 m2 winkelruimte te huur in Ermelo

Kenmerken

Huurprijs € 98 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Te huur: Stationsstraat 17-19 te Ermelo

Op een uitstekende zichtlocatie gelegen WINKELRUIMTE in het centrum van Ermelo.

De winkelruimte is aan een drukke weg tegenover "Het Molenplein" gelegen met als blikvanger de schitterende korenmolen "De Koe" en vele gezellige horecagelegenheden en tevens op steenworp afstand winkelcentrum "De Verbinding" met winkels zoals Albert Heijn, Xenos, Gall & Gall en veel lokale ondernemers die zorgen voor zeer veel diversiteit in het winkelaanbod.

In de zomer bruist het rondom het winkelpand door de vele activiteiten die er worden georganiseerd en zijn er in de zomerperiode veel toeristen die in en rondom Ermelo recreëren. Het centrum in Ermelo is onlangs grondig gerenoveerd waardoor de kwaliteit en beleving geoptimaliseerd zijn.

De winkelruimte, niet ver van de provinciale weg N303, is gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Gratis parkeren is mogelijk in de blauwe zone direct tegenover de winkelruimte en er is veel parkeergelegenheid in de directe omgeving.

VERHUURBARE VLOEROPPERVLAKTE
Totaal ca. 705 m² winkelruimte met magazijnruimte gelegen op de begane grond, eventueel op te delen in 2 afzonderlijke winkels van gelijke grootte (ca. 352 m² per deel).

VOORZIENINGEN
- meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen tot de meters;
- winkelpui;
- magazijnruimte;
- overheaddeur;
- toilet en eenvoudige pantry.

FRONTBREEDTE
Ca. 10 m.

AANVAARDING
Per direct mogelijk.

HUURPRIJS
€ 98,-- per m² per jaar exclusief BTW.

HUURTERMIJN
In overleg te bepalen.

BESTEMMINGSPLAN
Stationsstraat 17-19 valt onder het bestemmingsplan "Kom Ermelo" en heeft de bestemming "Gemengd" met een specifieke aanduiding "detailhandel".

De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- dienstverlening;
- kantoren;
- maatschappelijke voorzieningen;
- bedrijven in de categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
- detailhandel.

INDEXERING
Jaarlijks conform CPI-Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012 vastgesteld.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Ter grootte van 3 maanden borg te vermeerderen met omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor belaste verhuur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien er niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een nader door de accountant van verhuurder vast te stellen percentage.

PRIVACY
Hagenbeek Vastgoed respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

COLLEGIALE VERHUUR
De winkelruimte wordt aangeboden collegiaal met Brandt Bedrijfsmakelaars.