Resultaten laden ...

Stokstraat 25

90 m2 winkelruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad
Frontbreedte 400 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Algemeen:
Aangeboden wordt een winkelruimte van ca. 90 m2 BVO plus achterterras van ca. 40 m2 met een interne verbinding naar het souterrain (magazijn, toilet en pantry) dat tevens ook  bereikbaar is via een achteringang (Aan de Houtmaas). De winkelruimte is recent (april 2024) door de eigenaar opgeknapt.

Maastricht staat bekend om een gevarieerd aanbod voor shoppers, zeven dagen per week. Verdeeld over verschillende wijken met elk hun eigen identiteit en sfeer. Van hip en vintage in Wyck tot sjiek en chic in het Stokstraatkwartier en het quartier latin Jekerkwartier. Winkelcentra zoals Mosae Forum en Entre Deux, plekken voor de alledaagse boodschappen of lekker vers van de markt.

Maastricht is na Amsterdam de populairste stad voor een stedentrip binnen Nederland. En staat zelfs in de top 10 steden van de Benelux! Jaarlijks bezoeken bijna drie miljoen dagjesmensen de stad en een aanzienlijk deel hiervan blijft langer dan een dag in Maastricht. Door zijn ligging nabij de grens met België en Duitsland is Maastricht ook bij Belgen en Duitsers een populaire winkelstad.

In het centrum van Maastricht zijn naast alle grote bekende winkelketens ook allerlei leuke unieke winkeltjes te vinden. Deze winkeltjes zorgen ervoor dat een dagje shoppen in Maastricht een bijzondere ervaring is die zeker voor herhaling vatbaar is.

Locatie:
Het pand is gelegen in het Stokstraatkwartier te Maastricht in een van de chicste winkelstraten van Maastricht. De Stokstraat staat bekend om haar exclusieve karakter met winkels als NIKKIE brandstore, Petit Bateau, Kiki Niesten, Marlies Dekkers, Shoebaloo, New Zealand Aukland, Riviera Maison.

Indeling:
Souterrain: magazijn, toilet en pantry ook bereikbaar via achteringang. In totaal meet het souterrain circa 45 m2, bestaande uit o.a. 2 magazijnruimtes van ca. 12 m2 en 14 m2 .

Begane grond: winkelruimte van ca. 55 m2 BVO met eigen meterkast, gemeenschappelijke entree/hal met etalage en 1 postkast. Achterterras van ca. 40 m2 met interne verbinding naar het souterrain.

Parkeren:
In de nabijgelegen Q-park Parkeergarages, gelegen aan het Onze Lieve Vrouweplein, Vrijthof en Mosae Forum.

Welstandsklasse:
A1.

Bestemming:
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Opleveringsniveau:
Casco opgeleverd met inbegrip van airco, luchtgordijn, brandmeldinstallatie en alarm (contracten voor rekening huurder).

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan