Resultaten laden ...

Thorbeckegracht 38

170 m2 winkelruimte te huur in Zwolle

Kenmerken

Huurprijs € 13.200 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Noordereiland

TE HUUR: Zelfstandige bedrijfsruimte van circa 85 m² gelegen in het souterrain, op een mooie locatie aan de Thorbeckegracht.

ALGEMEEN
In het centrum van Zwolle, net buiten de oude stadsmuur, bevindt zich in het souterrain van ''t Pelserhuus'' circa 85 m² beschikbaar voor uw concept. De Thorbeckegracht kenmerkt zich door een diversiteit aan luxueuze speciaalzaken, kantoren en fraaie grachtenwoningen. Direct tegenover het object is het Pelserbrugje, welke de Thorbeckegracht verbindt met de binnenstad.

OPPERVLAKTE
Circa 85 m² gelegen in het souterrain.

BESTEMMING
Bij de gemeente Zwolle valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan 'Binnenstad en omgeving'. De bestemming van het perceel is: 'Centrum - Detailhandel'. Voor verdere informatie inzake het bestemmingsplan wordt verwezen naar de site van het Omgevingsloket.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
- pantry;
- toilet;
- systeemplafond met lichtarmaturen;
- verwarming middels radiatoren.


PARKEREN
Betaald parkeren direct voor de deur. Tevens zijn zowel parkeergarages Q-park Centrum als Noordereiland op korte loopafstand gelegen.

HUURPRIJS
€ 1.100,- per maand, te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

HUURTERMIJN
In overleg.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) is vastgesteld op 14 december 2022 en op 19 december 2022 met bijbehorende Algemene Bepalingen is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 2022/36.

OVERIGE CONDITIES
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan