Resultaten laden ...

Veerplein 132

564 m2 winkelruimte te huur in Vlaardingen

Kenmerken

Perceeloppervlakte 564 m²
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Op het Veerplein in het centrum van Vlaardingen is per direct een multifunctionele winkelruimte beschikbaar op de 1e verdieping van een A1 zichtlocatie!

WINKELRUIMTE
De winkelruimte op de 1e verdieping is in totaal ca. 442 m2 groot en heeft tevens de beschikking tot een naastgelegen entree voor de ontvangst van goederen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt casco opgeleverd.

BOUWJAAR
Het pand is in 1968 gebouwd en opgeleverd en in 2013 volledig gerenoveerd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Stadshart”, onherroepelijk vastgesteld op 08-12-2011, is de locatie bestemd voor centrumdoeleinden. Hieronder vallen de volgend functies:

De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• Ambachtelijke bedrijvigheid;
• Detailhandel, met uitzondering van supermarkten en volumineuze detailhandel;
• Dienstverlening;
• Horeca tot en met categorie 2 van de bij deze regels behorende Staat van horeca-activiteiten;
• Kantoren met baliefunctie;
• Maatschappelijke voorzieningen.

HUURPRIJS
De huurprijs van de winkelruimte op de begane grond bedraagt € 5.664,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen ca. € 4.500,- excl. BTW per jaar. De servicekosten bestaan uit de levering voor onder andere gas, elektra, water, onderhoud BMI en sprinklerinstallatie.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het Veerplein is het winkelcentrum van Vlaardingen met een royaal aanbod van winkels, horeca en leisure. Op het centrale Veerplein zijn onder meer VUE Vlaardingen, de Bibliotheek, HEMA, Kruidvat, sportschool Smart Fit en het amusementscentrum gevestigd. Door toevoeging van deze leisure-functies is het Veerplein zowel overdag als ’s avonds levendig en gezellig.

Tevens vindt u op het Veerplein het ‘Nieuw Vlaardings Tapijt’. In het midden van dit Terrazzokunstwerk is de geschiedenis van het plein te zien. De fontein symboliseert in de eerste plaats het water dat de stad verbindt met zijn omgeving en staat tevens voor de bruisende binnenstad waarvan dit plein het middelpunt vormt.

Op woensdag en zaterdag wordt op het Veerplein en het erachter gelegen Schoutplein de weekmarkt gehouden. Daarnaast zijn het winkelcentrum Liesveld en de gezellige winkelstraat Hoogstraat op loopafstand gelegen. Kortom, een echte A1 locatie!

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.