Resultaten laden ...

Veldhoflanden 5 F

111 - 228 m2 winkelruimte te huur in Enschede

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Stroinkslanden Noord-Oost

ALGEMEEN
Winkelcentrum Het Stroink ligt in het hart van Stroinkslanden, de meest oostelijk gelegen woonwijk van het stadsdeel Enschede-Zuid én de groenste wijk van heel Enschede. Samen met een apotheek, een medisch centrum, enkele basisscholen, een peuteropvang en een tankstation vormt het winkelcentrum het kloppende hart van de wijk.

Het Stroink is recentelijk fors uitgebreid en heeft zowel van binnen als van buiten een complete metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum biedt onderdak aan twee supermarkten (Albert Heijn en ALDI), enkele uitstekende versspecialisten, een restaria, twee winkels op het gebied van persoonlijke verzorging en diverse andere branches voor de dagelijkse boodschappen. Dankzij deze aantrekkelijke variatie in het winkelaanbod heeft Het Stroink een sterk aanzuigende werking op klanten uit de wijk Stroinkslanden én op een deel van het nabijgelegen buitengebied.

De winkelruimte is gunstig gelegen aan de overdekte passage nabij de zuidelijke entree van het winkelcentrum, pal tegenover Gastrovino Vaneker en tussen Kruidvat en JM Optiek. Met een frontbreedte van circa 9,5 meter is de winkelruimte uitstekend zichtbaar! De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 228 m² b.v.o.

Let op: optioneel kan deze winkelruimte worden gesplitst in twee separate winkelruimtes van circa 117 m2 respectievelijk 111 m2 b.v.o.

BEREIKBAARHEID & PARKEREN
Het winkelcentrum is gesitueerd aan de Knalhutteweg, één van de belangrijkste verbindingsroutes naar het centrum van Enschede. De weg ontsluit de wijk tevens in noordelijke richting naar de A35 en in zuidelijke richting naar Duitsland. De bereikbaarheid per auto en fiets is uitstekend. Bovendien stopt vier á vijf keer per uur een stadsbus (lijn 4) voor het winkelcentrum, ter hoogte van Albert Heijn.

Het winkelcentrum wordt aan vier zijden omgeven door parkeergelegenheid (235 parkeerplaatsen), waar gratis en onbeperkt mag worden geparkeerd.

VLOEROPPERVLAKTE
Winkelruimte: circa 228 m² b.v.o.
Frontbreedte: circa 9,5 meter

Indien gewenst kan deze winkelruimte worden gesplitst in twee separate winkelruimtes:
Veldhoflanden 5fa: circa 117 m2 (gevelbreedte: circa 5 meter)
Veldhoflanden 5fb: circa 111 m2 (gevelbreedte: circa 4,5 meter)

Vloeroppervlakten zijn gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Opgegeven metrages zijn derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan ‘Stroinkslanden 2016’ heeft het onderhavige de bestemming ‘Centrum’ (d.w.z. detailhandel en horeca).

Kijk voor het volledige bestemmingsplan op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt in een casco staat opgeleverd, voorzien van een pui en aansluitingen in de meterkast.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

HUURTERMIJN
Het vaststellen van de huurtermijn en de aansluitende verlengingstermijnen geschiedt in overleg. Als uitgangspunt geldt een vijfjarige huurovereenkomst met verlengingstermijnen van telkens vijf jaar.

INGANGSDATUM HUUR
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en btw).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer ‘Alle Huishoudens (2015=100)’, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder opteert voor btw-belaste huur en verhuur. Kan huurder de btw niet verrekenen, dan zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor btw-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan