Resultaten laden ...

Voorstraat 21

230 m2 winkelruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Perceeloppervlakte 268 m²
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Het object is gelegen aan de Voorstraat 21 in het centrum van Woerden. In de directe nabijheid zijn onder andere diverse modezaken gevestigd zoals Vero Moda, Hunkemoller, Miller & Monroe, Anna van Toor maar ook winkels zoals OOK.
De Voorstraat behoort tot de kern van het winkelgebied. Het centrum van Woerden is zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in en in de directe nabijheid van het centrum.
Het betreft een goed onderhouden winkelruimte met een zeer ruime etalage over de gehele breedte van de winkel. De frontbreedte van de winkel bedraagt ca. 10m en de totale grootte van het object is ca. 230 m², bestaand uit een winkelruimte op de begane grond.

Locatie
Het object is gelegen aan de Tournoysveld-kant van het centrum van Woerden. Deze zijde van de Voorstraat wordt door veel passanten gebruikt als ingang van het winkelgebied.

Bereikbaarheid
Het centrum van Woerden is zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn twee parkeergarages gelegen in het centrum, beiden op 5 minuten loopafstand van he object. Het treinstation van Woerden is op 10 minuten loopafstand.

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het object is 230 m², wat als volgt verdeeld is:
Verdieping Metrage (in m² v.v.o.)
Begane grond 230 m²

Huurprijs
Op aanvraag.

Servicekosten
De Nutsvoorzieningen komen op eigen naam van de huurder.

Voorzieningen
De winkelruimte wordt opgeleverd in casco staat. Wel voorzien van toilet en pantry. Huurder dient zelf zorg te dragen voor andere voorzieningen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2015=100, reeks alle huishoudens.

Huurtermijn
5 jaar, korter bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of borgstelling ter grootte van drie maanden huur.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
Per direct.

Disclaimer
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door bij Abram Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.