Resultaten laden ...

Voorstraat 81

246 m2 winkelruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Huurprijs € 2.200 /maand
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

TE HUUR
Winkelruimte
Voorstraat 81
3441 CJ WOERDEN

Het object bevindt zich bij de zuidoostelijke entree tot het centrum van Woerden, nabij het Kasteel, Defensie-eiland en de Oostdam.

Woerden Centrum is uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Vanaf de Rijksweg A12 is het centrum binnen 10 autominuten bereikbaar. In het centrum zijn diverse bushaltes op loopafstand gelegen welke verbindingen hebben met Bodegraven, Nieuwkoop en diverse wijken in Woerden. Tevens is het NS-station Woerden op loopafstand gelegen.

Woerden is in het centrum van het Groene Hart gelegen, de groene zone omsloten door de Randstad. De stad wordt omringd door veel groen en de rivier “De Oude Rijn” loopt door het hart van de stad. Het centrum van Woerden is levendig door de (lokale) winkels en boetieks en de diverse horeca gelegenheden.

De Voorstraat en Rijnstraat vormen het hart van het kernwinkelgebied van Woerden. In de Voorstraat zijn toonaangevende winkels gesitueerd zoals Bruna, Vodafone, De Kler, Kruidvat, ICI Paris en Anna van Toor. Tevens zijn er diverse lokale winkeliers zoals Falcon Fashion, Vakdrogist Stouthart en De Jong Tassen en Koffers gehuisvest.

Op basis van NEN2580 is 246 m² verhuurbare vloeroppervlakte aan winkelruimte op de begane grond beschikbaar en als volgt verdeeld:

Voorstraat 81
• circa 206 m² winkelruimte en circa 40 m² kantoor- of opslagruimte.

Omschrijving winkelruimte

De winkelruimte heeft een stalen vouwpui (frontbreedte ca. 5,5 m) met dubbele beglazing. De pui is in haar geheel open te klappen. In het achtergedeelte van de winkel bevindt zich een kantoor-/kantine-/opslaggedeelte voorzien van toilet en pantry. Het voorste deel van de winkel is circa 3 m hoog, na een opstap bedraagt de hoogte circa 2,4 m.

Voorzieningen
Het object wordt casco plus verhuurd, met de navolgende voorzieningen:
• vouwpui, bestaande uit 6 delen
• huidige CV-installatie met radiatoren en warmtegordijn
• huidige vloerbedekkingen
• huidige elektra installatie met 6 groepen van 16 Ampère
• systeemplafond met opbouw TL-verlichtingsarmaturen
• uitvalzonnescherm
• pantry en toilet.

Algemene informatie object

Parkeren
Betaald parkeren in de directe omgeving o.a. aan het Plantsoen en rondom het Kasteel alsmede parkeergarage Castellum aan de Meulmansweg.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Binnenstad Woerden heeft de locatie de bestemming Centrum met functieaanduiding “specifieke vorm van centrum - kernwinkelgebied”. Daarmee is het object geschikt voor detailhandel, daghoreca (dagzaak) en consumentverzorgende dienstverlening.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 2.200,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Zolang huurder de kosten verbonden aan de levering van gas, water en elektra rechtstreeks aan de betreffende nutsbedrijven voldoet, en jaarlijks aantoonbaar onderhoud van alle aanwezige installaties uit laten voeren, is geen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).?
Huurtermijn
Tenminste 2 jaar, te verlengen tot de wettelijke termijnen van 5 en 10 jaar met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit middels automatische incasso.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW", versie september 2012 van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
1 februari 2021.