Resultaten laden ...

Wijdstraat 3 a

107 m2 winkelruimte te huur in Stolwijk

Kenmerken

Huurprijs € 1.750 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend

Moderne winkelruimte in het centrum van Stolwijk!

Aan de Wijdstraat 3A wordt ca. 107 m² winkelruimte aangeboden (inclusief kantoor, keuken- en toiletruimte). Thans is de winkelruimte in gebruik door Anto Beeld en Geluid, wie vanaf juni zal verhuizen naar een andere locatie. Bij een overeenkomst tussen huurder en verhuurder, zal de winkelruimte van elkaar worden gescheiden middels een separatiewand (zie tevens bijgesloten plattegrond).

De ruimte is gelegen in het winkelhart van Stolwijk met onder andere restaurants, kledingwinkels en 2 supermarkten in de directe omgeving, alsmede een markt op vrijdagen. Toekomstige klanten kunnen voor de deur en in de omgeving (gratis) parkeren en het openbaar vervoer is tevens op loopafstand aanwezig.

De winkelruimte betreft een keurig verzorgde ruimte met onder andere een etalage, warmtegordijn, antidiefstal rolluik, pantry, toilet, kantoorruimte, vloerbedekking en systeemplafond.

Oppervlakte:
Verkoopoppervlakte (winkel): ca. 94 m²
Pantry/ toilet: ca. 7 m²
Kantoorruimte: ca. 6 m²

Locatie/ bereikbaarheid:
Het winkelpand is gelegen aan de Wijdstraat in het winkelcentrum van Stolwijk, vlak nabij de N207 die Stolwijk met de Krimpenerwaard en Gouda verbindt. Daarnaast is de bushalte op ca. 350 meter afstand gelegen.

Parkeren:
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs: € 1.750,- per maand (exclusief BTW);
- Servicekosten: Niet van toepassing;
- Nutsvoorzieningen: Huurder behoeft zelf zorg te dragen voor het afsluiten van eventuele contracten ten aanzien van nutsvoorzieningen, alsmede de (eventuele) aansluitingen voor telefoon en data;
- Huurtermijn: De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een nader vast te stellen termijn. De minimale huurtermijn bedraagt 2 jaar;
- Huurbetaling: Bij vooruitbetaling te voldoen in maandelijkse huurtermijnen;
- Zekerheidsstelling: Tweemaal de maandhuur;
- Huurprijsherziening: Jaarlijks op basis van CBS prijsindexcijfer;
- Reclame-uitingen: In overleg en na schriftelijke goedkeuring goedkeuring door verhuurder;
- Huurovereenkomst: Conform model ROZ;
- De verhuurder heeft de mogelijkheid om op afspraak de winkelruimte te inspecteren;
- Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder. Een huurderscheck kan onderdeel zijn van de uiteindelijk gunning.

Oplevering:
In overleg, beschikbaar per 1 juni.

Disclaimer:
Deze verhuurinformatie is door ons makelaarskantoor, met input van de verhuurder met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, tekeningen en impressies zijn puur indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan