Resultaten laden ...

Winkelcentrum ROERCENTER 0 ong

70 - 878 m2 winkelruimte te huur in Roermond

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Locatie
De voor verhuur beschikbare units maken onderdeel uit van het overdekte Shoppingcenter Roercenter gelegen in het centrum van Roermond. In het winkelcentrum vindt u een breed en gevarieerd aanbod van winkels inclusief een Jumbo stadssupermarkt en een moderne Q-Park garage die bereikbaar is via roltrap en liften.

Object
De voor verhuur beschikbare units variëren in oppervlakte van circa 70 tot 435 m² en zijn gelegen in de industrieel- historische omgeving van het overdekte Shoppingcenter waar reeds vestigingen van Kruidvat, ANWB, de modezaken van Berden, Shoeby, Norah, Takko en patisserie Broekmans te vinden zijn. Met een gemiddeld aantal van zo'n 20.000 bezoekers per week staat het shoppingcenter garant voor een constante stroom aan winkelend publiek.

Beschikbaarheid
Roersingelpassage 1: oppervlakte van circa 247 m², gelegen tegenover de ANWB en naast de JUMBO.
Roersingelpassage 14: oppervlakte van circa 259 m², gelegen tussen Berden Mode - Norah mode en tegenover Kruidvat.
Roersingelpassage 15: oppervlakte van circa 176 m², gelegen tegenover de Kruidvat (unit 14 & 15 zijn eventueel samen te voegen zodat een winkelruimte ontstaat van circa 435 m²).
Roersingelpassage 20-22: op kop van entree Roercenter, circa 198 m² begane grond met drie etages van elk 85 m².
Roersingelpassage 26: oppervlakte van circa 69 m² begane grond en circa 43 m² op etage, gelegen tegenover Berden.
Roersingelpassage 28: oppervlakte van circa 90 m² begane grond en circa 60 m² op etage, gelegen op de kop naast Kruidvat.
Roersingelpassage 36: voormalige historisch pakhuis, bij uitstek geschikt voor horeca met terrasmogelijkheden.
Roersingelpassage 40: kopse unit nabij ANWB entree, circa 154 m² met etages.

Opleveringsniveau
De units worden opgeleverd in de staat waarin ze zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevinden. Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast en sprinklerbasis.

Parkeren
Shoppingcenter Roercenter ligt binnen de Singelring op een A1-locatie in het centrum van Roermond, op korte afstand van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer en beschikt over een Q-Park parkeergarage met ruim 400 parkeerplaatsen die fungeert als één van de bronpunten voor het centrum van Roermond.

Diversen
Vanwege de ligging in het overdekte centrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. Het servicekostenniveau in dit centrum bedraagt € 12,- per m² per jaar voor de units gelegen aan de ‘buitenzijde’ en € 20,- per m² per jaar voor units gelegen in de overdekte passage.

De marketingkosten in dit centrum bedragen € 7,75 per m² per jaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan