Resultaten laden ...

Plein 2000 25

130 m2 zorg te huur in Huizen

Kenmerken

Huurprijs € 1.925 /maand
Functie Zorg
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bovenweg

Op zeer gunstige en goede locatie tegenover het busstation van Huizen is gelegen een representatieve kantoorruimte ter grootte van circa 130 m² op de begane grond. De ruimte heeft een professionele uitstraling en wordt turn-key opgeleverd, De unit is gesitueerd in het Graaf Wichman complex, welke beschikt over een hoge diversiteit aan ondernemers. Verschillende kantoorgebruikers, horecaondernemingen en dienstverleners zijn hier te vinden, hetgeen de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroot door de vele autopassanten.

De zelfstandige kantoorruimte is gesitueerd in het markante en aantrekkelijke Graaf Wichman complex op loopafstand van het bustransferium, de oude haven en het oude centrum. Het gehele complex is medio 2000 nieuw gerealiseerd, waardoor de voorzieningen en afwerkingen voldoen aan de huidige eisen.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt opgeleverd in afgebouwde staat, inclusief de navolgende voorzieningen:
- pantry;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- toilet met sanitair;
- verwarming;
- vloerbedekking.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.925,- per maand exclusief BTW.

Bestemming:
Binnen de bestemming Gemengde Doeleinden zijn bedrijven toegestaan, die vallen onder kantoorgebruik met hoofdzakelijk werkzaamheden van administratieve aard, als ook het bedrijfsmatig verkopen/verlenen van zakelijke en persoonlijke diensten (geen horeca en detailhandel) zoals bijv. kapper, zonnestudio, schoonheidssalon, fitness (geen sportschool, maar bijv. dieetadvies in combinatie met lichte oefeningen).

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van (gemiddeld) € 25,- per m² op jaarbasis exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
-levering water en elektra;
-gebruikersheffingen;
-vuilafvoer;
-onderhoud diverse installaties;
-diversen.

Verhuurder heeft het recht om het voorschotbedrag aan te passen indien blijkt dat de hoogte van het bedrag ontoereikend is en/of de omvang van het pakket van leveringen en diensten uit te breiden als daartoe aanleiding bestaat.

Jaarlijks, of zoveel eerder als de huurovereenkomst eindigt, zal verrekening tussen partijen plaatsvinden
aan de hand van de werkelijk betaalde nota's, waarbij toerekening geschiedt middels het gehuurde vloeroppervlak ten opzichte van het totale verhuurbare vloeroppervlak in kantoorgebouw. Aan de leegstaande ruimten zal in redelijkheid een
toedeling plaatsvinden, cq een redelijke verdeelsleutel door de verhuurder worden voorgesteld.

Parkeergelegenheid:
Parkeren is mogelijk aan de openbare weg.

Huurtermijn:
Minimum van 3 jaar.

Aanvaarding:
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden vanaf Q1 2024.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan