Resultaten laden ...

Valkenhoflaan 2 A

15 - 140 m2 zorg te huur in Hilversum

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Zorg
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Boomberg

Mooi ingerichte behandel- / spreekkamer en/of oefenzaal / fitnessruimte te huren binnen fysiotherapiepraktijk in de mooie wijk Boomberg te Hilversum. het betreft 1 behandel- / spreekkamer welke per dag te huren is vanuit een huurovereenkomst van minimaal 36 maanden.

De authentieke praktijk beschikt over een wachtkamer, balie, keuken, toilet. De praktijk is rolstoel toegankelijk en beschikt over een mooie fitness, yoga, oefentherapieruimte.

In overleg met de verhuurder kan de bestaande signingn op en in het pand aangepast worden naar de wensen van huurder. Verhuurder wilt de multidisciplinaire context benadrukken. Huurders worden dus ook vermeld op en in het pand + de website van centrum.

Samenwerking met de aanwezige paramedische disciplines is binnen dit centrum een kernwoord. Alle huurders zijn complementair aan elkaar en bieden verschillende zorg gerelateerde diensten aan. Win - Win dus.

Uitermate geschikt dus voor een diëtist(e), psycholoog, osteopaat, orthomoleculaire arts, etc.

Aanwezig in het centrum:
- fysiotherapie
- rug expertise centrum
- medische fitness

Oppervlakte
Dit pand heeft alleen een begane grond met een oppervlakte van 140 m2.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand ligt op de begane grond in een mooie woonwijk: Boomberg. Dus letterlijk en figuurlijk gelegen tegen het centrum van Hilversum.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeergelegenheden, waarvoor betaald parkeren geldt.
De locatie heeft 1 eigen parkeerplaats.

Bestemmingsplan
Maatschappelijke voorziening

Opleveringsniveau
Volledig gestoffeerd pand, dat al als fysiotherapie praktijk in gebruik is.
Met behandelkamer, toilet, wachtkamer met stoelen en balie.

Huurcondities

Huurprijs: Huren per dag, € 65,00 per dag voor maximaal 4 dagdelen overdag en 5 avonden. (de huur is vrijgesteld van BTW)

Huurtermijn: minimaal 36 maanden

Servicekosten: geen

Aanvaarding: per direct

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Nee, is niet van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan