Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Emmeloord

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Emmeloord. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Emmeloord en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Emmeloord bieden wij een goede oplossing.

Aanbod bedrijfsruimte in Emmeloord

Gildenweg 2, Emmeloord
Kantoorruimte te huur
€ 144 tot € 911 per maand
Vanaf 15m2-95m2

Lange Nering 86C, Emmeloord
Winkelruimte te huur
Huurprijs: Op aanvraag
Vanaf 180m2

 Zoekfilters

Meer in Emmeloord

Bedrijfsruimte in Emmeloord
Kantoorruimte in Emmeloord
Kavel in Emmeloord
Verzamelgebouw in Emmeloord
Winkelruimte in Emmeloord

Bedrijventerreinen in Emmeloord

Bedrijventerrein A6
Bedrijventerrein de Munt I
Bedrijventerrein de Munt II Fase I
Bedrijventerrein Ecopark
Bedrijventerrein Nagelerweg 1+2
Bedrijventerrein Zuidervaart
Bedrijventerrein Zwolsevaart


Bedrijfsruimte aanbod in Emmeloord

Noordoostpolder, in 1942 drooggelegd, met een oppervlakte van 59.620 hectare, is uitgegroeid tot een gemeenschap met 45.000 inwoners. Met ruim 24.000 inwoners is centrumplaats Emmeloord veruit de grootste van de 11 kernen binnen de gemeente Noordoostpolder.

Emmeloord kent een gunstig ondernemersklimaat dankzij ruime bedrijventerreinen direct aan de snelweg en de centrale ligging op het kruispunt van de A6 en de N50. Het bedrijf Marktplaats is een bekende verschijning in Emmeloord. Op bedrijvenpark A6 vindt u zelfs enkele zichtlocaties. Uw ideale bedrijfsgebouw nog niet gevonden? Plaats gratis een zoekopdracht voor een winkel, kantoor, loods of ander bog object in Emmeloord.