Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Emmen

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Emmen. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Emmen en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Emmen bieden wij een goede oplossing.

Aanbod bedrijfsruimte in Emmen

Houtweg 296B, Emmen
Winkelruimte te huur, 74m2

€960,-

Michael Strogoffstraat 7 A, Emmen
Bedrijfsruimte te huur, 200m2-1080m2

Huurprijs: vanaf € 35,- per m² per jaar excl. BTW

Landschaplaan 71, Emmen
Kantoorruimte te huur en te koop, 25m2

Prijs: 25.000 / 250

 Zoekfilters

Bedrijventerreinen in Emmen

Bedrijventerrein Bargermeer
Bedrijventerrein B.P. Eigenhaard


Bedrijfsruimte aanbod in Emmen

Zoek nu in ons aanbod naar kantoorruimte, winkelruimte en andere bedrijfsobjecten te huur en te koop in Emmen via Bedrijfspand.com. De gemeente Emmen heeft momenteel de grootste concentratie industriële werkgelegenheid van Noord-Nederland. De gemeente beschikt zowel in de stad Emmen als in het omringende gebied over een breed scala aan bedrijventerreinen voor zeer uiteenlopende vormen van bedrijvigheid. Van een terrein voor olie en gas gelieerde bedrijven in Schoonebeek via ruime terreinen voor bedrijven tot en met milieucategorie 6 in Emmen, tot zeer groene bedrijvenparken voor high-tech industrie (EMMTEC Industry and Businesspark) en zakelijke dienstverlening (Business Park Meerdijk).

Emmen heeft ruim 109.000 inwoners en ligt aan de snelweg A37. Zoek nu bedrijfspanden in Emmen op bedrijfspand.com of laat een BOG zoekopdracht achter. U ontvangt dan automatisch matches. We hebben regelmatig nieuwe winkels te huur, kantoorruimte in het centrum, loodsen rond de stad e.d. in ons aanbod. Niets gevonden? Plaats gratis een zoekopdracht.