Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Hoorn

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Hoorn. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Hoorn en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Hoorn bieden wij een goede oplossing.

Momenteel hebben we in Hoorn niet zoveel aanbod. We hebben het zoekgebied automatisch vergroot tot 5 kilometer. Zo heb je een overzicht van te huur en te koop staande panden in de omgeving van Hoorn. Bekijk ook het bedrijfsmatig aanbod in de gemeente Hoorn voor meer aanbod in de regio.

Aanbod bedrijfsruimte in Hoorn

Er zijn weinig of geen resultaten gevonden in deze plaats, daarom is het zoekgebied vergroot tot 5 kilometer.

De Corantijn 17 - 3, Zwaag
Garagebox te koop
Verkoopprijs: € 55.000,- k.k. | € 495,- per maand
Vanaf 50m2

Keern 21, Hoorn
Bedrijfsruimte te huur
€10.780,-
Vanaf 1725m2

 Zoekfilters


Bedrijfsruimte aanbod in Hoorn

Hoe belangrijk het verleden voor Hoorn ook is, juist de uitdagingen van de toekomst houden de stad bij de tijd. De slimme koopmansgeest uit de 17e eeuw waart in Hoorn nog altijd rond. Er word hard gewerkt aan versterking van de werkgelegenheid. Inmiddels zijn er 2000 bedrijven in Hoorn. In 1995 verkocht Hoorn de miljoenste vierkante meter bedrijfsgrond. Het midden- en kleinbedrijf floreert, evenals de recreatieve en toeristische bedrijfstakken.
De gemeente Hoorn heeft 66.000 inwoners. Het bedrijventerrein De Oude Veiling biedt ondernemers mogelijkheden voor vestiging. Maar er zijn meer bedrijfslocaties en winkelcentra in Hoorn. Altijd op zoek naar een andere bedrijfsobject? Laat hier gratis een zoekopdracht achter! Zowel voor winkelruimte, kantoorruimte en bedrijfshallen te huur en te koop.