Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Hulst

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Hulst. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Hulst en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Hulst bieden wij een goede oplossing.

Momenteel hebben we in Hulst niet zoveel aanbod. We hebben het zoekgebied automatisch vergroot tot 20 kilometer. Zo heb je een overzicht van te huur en te koop staande panden in de omgeving van Hulst. Bekijk ook het bedrijfsmatig aanbod in de gemeente Hulst voor meer aanbod in de regio.

Aanbod bedrijfsruimte in Hulst

Er zijn weinig of geen resultaten gevonden in deze plaats, daarom is het zoekgebied vergroot tot 20 kilometer.

Stationsstraat 1 Axel, Axel
Verzamelgebouw te koop, 330m2

Verkoopprijs: 279.000,--K.K.

Marijkeplein 3a, Kloosterzande
Opslagruimte te huur en te koop, 9m2-178m2

Prijs: € 1m3 verhuur per wk/ koopprijs notk

 Zoekfilters


Bedrijfsruimte aanbod in Hulst

De gemente Hulst heeft circa 27.500 inwoners. Ondernemers uit Hulst kunnen zich aansluiten bij diverse ondernemersorganisaties. Hoogwaardig bedrijventerrein “Hogeweg” biedt volop mogelijkheden voor bedrijfshuisvesting. In de oude binnenstad rond de Grote Markt van Hulst vindt u aanbod van kantoren en winkelpanden.